Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking) Sertifika Programı, 22-23-24 Haziran’da düzenleniyor. Son başvuru tarihi ise 15 Haziran.

Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking), teknoloji devi Apple’ın kullandığı, dünyada giderek popülerleşen, yeni ve etkin düşünce tekniğidir. Bu teknik daha önce düşünülmemiş, doğru uygulandığında en az % 85 oranında hataları yok eden ve yaratıcı düşünmeyi teşvik eden, başarısı kanıtlanmış bir teknik olarak öne çıkıyor. Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve Koç Üniversitesi – Arçelik Yaratıcı Endüstriler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUAR) işbirliğiyle düzenlenen programın amacı, problem çözüm süreçlerinde düşünme yeteneğinin birden fazla, alışılmadık ve insan odaklı çözümler üretebilmek üzere geliştirilmesi ve deneyimlenmesidir.

Programa kimler başvurabilir?

Çalıştığı sektör, görev ve kıdem süresinden bağımsız olarak, tasarım odaklı ve yaratıcı düşünme tekniklerini öğrenmek, bunları hem iş hem gündelik hayatında uygulamak isteyen herkes.

Eğitim Tarihi: 22-23-24 Haziran 2020

Son Başvuru Tarihi: 15 Haziran 2020

Eğitim Saatleri: 09:00-17:00

Yer: Koç Üniversitesi İstinye Kampüs

Eğitim Dili: Türkçe

Program Bedeli: 6.400 TL + %18 KDV

İndirimler:

• 15 Mayıs 2020 tarihine kadar yapılan başvurularda program bedeli üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.
  • Aynı şirketten aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10 indirim uygulanır.
  • Koç Üniversitesi öğrenci/mezunlarına ve Koç Grubu çalışanlarına %10 indirim uygulanır.
  • Birden fazla koşulun oluşması durumunda, en yüksek orandaki bir adet indirim uygulanır.