Kariyer Gelişim Merkezi (KGM), 2022 Bahar Dönemi’nde birçok etkinlik düzenleyerek öğrenci ve mezunları işverenlerle buluşturdu.

Careers in Psychology: 21 Şubat-1 Mart tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte 28 konuşmacı ağırlandı. Bu etkinlikten 418 katılımcı faydalandı.

İstanbul Film Festivali Kampüste: İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın 50. yılı özel etkinlikleri kapsamında bir etkinlik de Koç Üniversitesi kampüsünde yapıldı. “İstanbul Film Festivali Kampüste” etkinliği hem çevrim içi hem de fiziksel olarak düzenlenirken, bu etkinliğe fiziksel olarak katılan 80 öğrenciden 21’i İstanbul Film Festivali’nde çalışma şansını yakaladı.

Diğer etkinlikler: Bahar Dönemi’nde çevrim içi düzenlenen “Careers in Arts & Cultural Management | ARHA Talks”, “Careers in Nursing” ve “Highered Global Virtual Fair” ile yüz yüze düzenlenen “Careers in Communication & Media” ve “Coffee Break @Campus” etkinliklerinde birçok işveren, öğrenci ve mezunla bir araya geldi.

KGM Direktörü Tuna Dağlı’nın “CV’m Ektedir” podcast yayınında: Koç Üniversitesi mezunlarından Doğa Akın ve Ayşegül Karahan’ın podcast girişimi olan “CV’m Ektedir” yayını, KGM direktörü Tuna Dağlı’yı ağırladı. Tuna Dağlı ilk iki bölümde; “Kariyer Gelişim Merkezi kimlere, hangi konularda destek verir, yurt içi ve yurt dışı eğitim/staj deneyimleri ne kadar önemlidir ve kariyer yönetiminde öne çıkan beceriler nelerdir?” gibi öğrenci ve mezunların en çok merak ettikleri soruları yanıtlandı.

Tersine Mentorluk Programı: Nesiller-arası iletişimin gelişmesine katkı sağlamak adına pilot çalışması gerçekleştirilen Tersine Mentorluk Programı’nın 2022 Sonbahar döneminden itibaren çok daha fazla kurumla gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Kurum yöneticileri ile Koç Üniversitesi 3. ve 4. sınıf öğrencilerini bir araya getiren bu programda yer almak için career@ku.edu.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.