Kariyer Gelişim Merkezi, Güz Dönemi’nde gerçekleştireceği Careers in Consulting, On Campus Recruitment (OCR) Days ve Careers in Law etkinlikleri için hazırlıklara başladı. Merkez, ayrıca Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi 2021 Mezunları Raporu’nu da yayınladı.

Careers in Consulting: Kariyer Gelişim Merkezi’nin (KGM) her yıl güz döneminde düzenlediği Careers in Consulting, 23 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında birçok danışmanlık kurumunu ağırlayarak kurumları Koç Üniversitesi öğrencileriyle buluşturacak.

On Campus Recruitment (OCR) Days: KGM, 21, 22 ve 23 Kasım’da işverenler ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan OCR Days etkinliğini düzenleyecek. OCR Days ile birçok farklı sektörden kurumun temsilcisi üç gün boyunca Rumelifeneri Kampüsü’nde hazır bulunacak. Etkinlikte işverenler tam zamanlı veya yarı zamanlı çalışmaya ve staja yönelik açık pozisyonlarını öğrenci ve mezunlarla paylaşacaklar. Öğrenci ve mezunlar, CV’lerini kurumlara sunma fırsatının yanı sıra, işverenler ile bire bir iletişim kurma ve gerçek mülakatlara katılma şansına da sahip olacaklar.

Careers in Law: 2023 güz döneminde Careers in Law etkinliği de gerçekleşecek. Careers in Law ile, geçtiğimiz akademik yılda 35 farklı hukuk bürosu ağırlanmıştı. Etkinliğin bu akademik yılda ise 4-22 Aralık tarihleri arasında düzenlenmesi planlanıyor.

Careers in Consulting, Careers in Law ve OCR Days’e katılmak isteyen kurumlar career@ku.edu.tr adresine eposta ile taleplerini iletebilirler.

Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi: Her yıl KGM tarafından Koç Üniversitesi mezunlarına iletilen ve mezunların iş hayatına atılımıyla ilgili önemli veriler bir araya getiren Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi (First Destination Survey) 2021 Mezunları Raporu yayınlandı.

Raporun tamamını görmek için tıklayın.