Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Doç. Dr. Deniz Ceylan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Emre Ekinci, 2022 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) kapsamında ödüle layık görüldüler.

Ülkemizin ve insanlığın gelişimine önemli katkılar sağlayacak araştırmalara imza atan öğretim üyelerini ödüllendiren Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) kapsamında ödüle layık görülen Doç. Dr. Deniz Ceylan, psikoloji alanındaki çalışmaları ile duygu durum bozuklukları ile mitokondriya epigenetik değişiklikleri arasındaki karşılıklı ilişkileri aydınlatmayı hedefliyor.

Ekonomi Bölümü’nden Emre Ekinci ise, inovatif firmaların fikri mülkiyetlerini nasıl yönettiklerini, değişen rekabet şartları ve kurumsal yapılara kendilerini nasıl adapte ettiklerini irdeleyen teorik ve ampirik modeller geliştirmeyi amaçlayan araştırmalar gerçekleştiriyor.

Ödül kazanan öğretim üyeleri hakkında ayrıntılı bilgi için:

Doç. Dr. Deniz Ceylan

Dr. Öğr. Üyesi Emre Ekinci