Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı, Mayıs ayında katılımcılarıyla buluşacak.

Satınalma Sertifika Programı, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Program Sertifikası’nın yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, uluslararası geçerliliğe sahip CIPS katılım sertifikaları da veriliyor.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül: 3-4-5-6-7 Mayıs 2021