Kasım ayında gerçekleşecek Koç Üniversitesi-CIPS Satınalma Sertifika Programı, katılımcılarla çevrimiçi platformda buluşmaya devam ediyor.

2014 yılından itibaren yoğun talep gören Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı, Kasım ayında katılımcılarıyla buluşacak. Çevrimiçi olarak düzenlenecek program, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri yüzde yüz katılım oranıyla tamamlayan katılımcılara, program kapsamında verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan Koç Üniversitesi-CIPS katılım sertifikası veriliyor.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Kasım 2021 Grubu:

1. Modül: 15-16-17-18-19 Kasım 2021
  2. Modül: 13-14-15-16-17 Aralık 2021

Son Başvuru Tarihi: 8 Kasım 2021

Başvuru ve detaylı bilgi için