Anadolu Bursiyeri olarak Koç Üniversitesi’nde gördükleri eğitimin ardından mezun olan öğrencilerin sayısı bu eğitim döneminde aralarına yenilerinin de katılmasıyla 350’yi aştı. Koç Üniversitesi 29. Mezuniyet Töreni’nde diploma alan Anadolu Bursiyerlerinden bazıları Onur Listesi’ne girerek derece ile mezun oldular.
2022-2023 dönemi mezunlarından Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden Aygaz Bursiyeri Ali Boran Gazel ile Koruma Şirketler Grubu Bursiyeri Okan Karabulut, üniversite ikincileri olarak derece aldılar. Amerikan Hastanesi Bursiyerleri Ayşe Selin Üzbe Tıp Fakültesi birincisi, Pakize Pelin Üzbe ise Tıp Fakültesi üçüncüsü olarak mezun oldular. YDA Bursiyeri Onur Eren Arpacı Bilgisayar Mühendisliği bölümünden, Akkök Holding Bursiyeri Kerem Anar ise Fen Fakültesi Fizik bölümünden ikincilik ile diploma aldılar. Garanti BBVA Bursiyeri Ayşe Turşucular Endüstri Mühendisliği bölümün, Yapı Kredi Bursiyeri Hevi Gökdemir de Uluslararası İlişkiler bölümü üçüncüsü olarak mezun oldular. İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümü üçüncüsü ise MV Holding Bursiyeri Şebnem Pideci oldu.