Koç Üniversitesi-CIPS Satın Alma Çevrim İçi Sertifika Programı

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, sonbaharda katılımcılarıyla buluşacak.

Satın Alma Çevrim İçi Sertifika Programı, katılımcıların satın alma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satın alma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitimleri %100 katılımla tamamlayan katılımcılar, program kapsamında verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan Koç Üniversitesi-CIPS katılım sertifikası almaya hak kazanıyorlar.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1.Modül: 11-12-13-14-15 Eylül 2023

2.Modül: 16-17-18-19-20 Ekim 2023

Son Başvuru Tarihi: 1 Eylül 2023

Eğitim Bedeli: 19.500 TL + %18 KDV

Başvuru ve detaylı bilgi için

Veri Bilimi Çevrim İçi Sertifika Programı

Katılımcılarla Ocak 2024’te buluşacak olan Veri Bilimi Çevrim içi Sertifika Programı, veri bilimi sürecini teorik ve pratik yöntemlerle deneyimleme imkânı sunuyor.

Katılımcılara veri bilimi sürecini teorik ve pratik anlamda aktarmayı hedefleyen sertifika programı, bu bağlamda gereken temel programlama ve matematik bilgilerini vermeyi, yapay öğrenme adımlarını ve sıkça kullanılan yöntemleri öğretmeyi ve öğrenilenlerin uygulamaya geçirilmesini amaçlıyor.

Bu programı başarıyla tamamlayan katılımcıların elde edeceği çıktılar:

  • İş problemlerini veri problemlerine çevirebilme
  • Veri bilimi için Python programlama
  • İstatistiksel ve görsel veri analizi
  • Temel yapay öğrenme algoritmaları
  • Temel derin öğrenme modelleri
  • Öğrenilen yöntemleri veriye dayalı problem çözme için kullanma becerisi

Programa Kimler Başvurabilir?
Matematik veya programlama geçmişi olan, çalıştığı sektör, görev ve kıdem süresinden bağımsız olarak veri işlemeye, veriden anlamlı sonuçlar çıkarmaya ve veriye dayalı problem çözmeye ilgi duyan ve bunları hem iş hem gündelik hayatında uygulamak isteyen herkes.

Eğitmen: Prof. Dr. Mehmet Gönen

Eğitim Süresi: 60 saat (10 gün)

Eğitim Tarihleri: Programın tarih ve fiyat bilgileri çok yakında web sitemizden (https://crd.ku.edu.tr/yonetici-gelistirme-programlari/) duyurulacaktır.