İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığında gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, Mayıs ayında katılımcılarıyla buluşacak.

2014 yılından itibaren yoğun talep gören, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, önümüzdeki Mayıs ayında katılımcılarıyla buluşacak. Çevrim içi olarak düzenlenecek program, katılımcıların satın alma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satın alma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Satın Alma Akademisi’ndeki eğitimleri yüzde 100 katılım oranıyla tamamlayan katılımcılara, program kapsamında verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan Koç Üniversitesi–CIPS katılım sertifikası veriliyor.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül:9-10-11-12-13 Mayıs 2022