Yaratıcı düşünmeyi teşvik eden, başarısı kanıtlanmış bir teknik olan Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking) Yönetimi Sertifika Programı, 9-10-11 Haziran’da çevrim içi düzenlenecek.

Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking) Yönetimi Programı’nın amacı problem çözüm süreçlerinde düşünme yeteneğinin birden fazla, alışılmadık ve insan odaklı çözümler üretebilmesinin nasıl yönetileceğinin deneyimlenmesidir. Program kapsamında problemlerin keşfi ve analizi, bu problemler ile ilgili fikir üretimi ve bu fikirlerin sunumu ile ilgili teknikler aktarılacak ve grup dinamiğinin nasıl yürütüleceği konusundaki püf noktaları anlatılacak. Zoom platformu ile yapılacak çevrim içi interaktif eğitimde katılımcılar, üç yarım gün sürecek müzik destekli, keyifli bir tempoyla çalışacaklar.

Tasarım Odaklı Düşünme Yönetimi Çevrim içi Sertifika Programı ile:

  • Gerek ürün gerek hizmetlerinizin kullanıcı ihtiyaçlarını daha da iyi karşılaması için insanı merkeze alan düşünce yapınızı geliştirebilir, bunu ekibinize nasıl aşılayacağınızı öğrenebilirsiniz
  • Ekibinizin, kullanıcıların karşılanmamış ihtiyaçlarını daha iyi keşfedip, onlarla daha iyi empati kurabilmesini sağlayabilirsiniz.
  • Varsayımlarınızı ve projelerinizi hayata geçirmeden önce sağlamasını nasıl yapacağınızı öğrenebilir, riskleri en aza indirebilirsiniz.
  • Fikirlerinizi daha az söz daha fazla görsel ifade ile dışavurabilirsiniz, böylelikle fikrinizin karşı tarafa ve/veya karar vericilere daha etkin bir dille anlatımını sağlayabilirsiniz.
  • Firmanıza, kendinize ve ekibinize tasarım odaklı düşünce teknikleriyle daha etkin fikirler için ilham verebilirsiniz.

Programa kimler başvurabilir?
Çalıştığı sektör, görev ve kıdem süresinden bağımsız olarak, tasarım odaklı ve yaratıcı düşünme tekniklerini öğrenmek ve bunları hem iş hem de gündelik hayatında uygulamak isteyen kişiler.

Program Tarihi: 9-10-11 Haziran 2021
Son Başvuru Tarihi: 26 Mayıs 2021
(Başvurular kontenjanla sınırlıdır.)

Kontenjan: 15 kişi
Program Süresi: Toplam 10 saat

Eğitim Saatleri: 15.00-18.30

Kullanılacak Eğitim Platformları: Zoom

Eğitim Dili: Türkçe