KARİYER GELİŞİM MERKEZİ’NDE YOĞUN BİR DÖNEMİN ARDINDAN

KOÇ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL ETKİ FORUMU BAŞARILI BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTI

Habere Git
KOÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ GEÇTİĞİMİZ DÖNEMDE DE BİRÇOK ÖDÜLE VE DESTEĞE LAYIK GÖRÜLDÜLER

PROF. DR. SEDA KESKİN AVCI’YA ERC’DEN 2 MİLYON AVRO DESTEK

KOÇ ÜNİVERSİTESİ KARMA GERÇEKLİK LABORATUVARI’NDA XR AKADEMİ PROGRAMI BAŞLADI

15 BAŞARILI GİRİŞİM KWORKS’23 DEMO DAY SAHNESİNDE YER ALDI

Habere Git
KOÇ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ FT SIRALAMASINDA BU YIL DA EN İYİLER ARASINDA

Habere Git
“BAĞIŞÇIMIN DESTEĞİNDEN GÜÇ ALARAK DAHA BÜYÜK HAYALLER KURMAYA CESARET ETTİM”

Habere Git
“EĞİTİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ! GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR”
January 2024, Friday

İnovasyona büyük önem veren Erciyas Holding’in İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Bağ’a üniversite - endüstri iş birliği ve Anadolu Bursiyerleri Programı’na verdikleri destek konularında sorularımızı yönelttik.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NİN 30. YILINDA 30 MEZUN ÜSTÜN BAŞARILARI İÇİN ÖDÜLLENDİRİLDİ
January 2024, Friday

Geleceğin liderlerinin yetişeceği bir mükemmeliyet merkezi olma hedefiyle kurulan Koç Üniversitesi, üstün başarılarıyla topluma katkı sağlayan mezunlarını ödüllendirmek amacıyla ilk Mezun Ödülleri törenini düzenledi. Koç Üniversitesi’nin 30. yılında farklı kategorilerde verilen 30 ödül, bu yıl ilk kez sahiplerini buldu.

Habere Git
2023 YILI KOÇ ÜNİVERSİTESİ RAHMİ M. KOÇ BİLİM MADALYASI’NIN SAHİBİ PROF. DR. AYŞE ZARAKOL OLDU
January 2024, Friday

Prof. Dr. Ayşe Zarakol, tarihsel sosyoloji ve uluslararası ilişkiler alanlarının kesişiminde yer alan ve uluslararası sistemde Doğu-Batı ilişkileri, dünya düzen(ler)inin tarihi ve geleceği, modernite ve egemenlik konularındaki kavramsallaştırmaları, yükselen ve gerileyen güçler ve karşılaştırmalı bakış açısıyla Türkiye siyaseti konularına odaklandığı araştırmaları ile insani bilimlere yaptığı yenilikçi ve bütünsel olağanüstü katkıları nedeniyle madalyaya layık görüldü.

KARİYER GELİŞİM MERKEZİ GÜZ 2023 DÖNEMİ’NE HAZIR
October 2023, Friday

Kariyer Gelişim Merkezi, Güz Dönemi’nde gerçekleştireceği Careers in Consulting, On Campus Recruitment (OCR) Days ve Careers in Law etkinlikleri için hazırlıklara başladı. Merkez, ayrıca Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi 2021 Mezunları Raporu’nu da yayınladı.