Yöneticiler İçin Finans Eğitimi
Mayıs 2024, Salı

Habere Git
Yönetici Geliştirme Programları Koç Üniversitesi – CIPS Satın Alma Sertifika Programı
Mayıs 2024, Salı

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, Mayıs 2024’te katılımcılarıyla yüz yüze buluşuyor.

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’nda Başarılı Bir Dönemin Ardından
Mayıs 2024, Perşembe

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF) geçtiğimiz dönemde başarılı çalışmalara imza attı. “Etkiye Dair” podcast serisi, “Careers In Social Impact & Sustainability” etkinliği ve “Sosyal Etki Yönetimi ve Yatırımın Sosyal Geri Dönüşü (SROI) Akredite Uygulayıcı Eğitimi” döneme damgasını vurdu.

Kariyer Gelişim Merkezi’nde Yoğun Çalışmalar Devam Ediyor
Mayıs 2024, Perşembe

Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi (KGM), 2024 Bahar Dönemi’nde “Careers in Social Impact & Sustainability” ile “Career Readiness” etkinlikleri, “On Campus Recruitment Days” organizasyonu ve diğer münferit etkinlikleriyle yerli ve yabancı, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki tüm öğrencilere ve genç mezunlara destek sağladı.

Koç Üniversitesi Öğretim Üyeleri Birçok Ödüle ve Desteğe Layık Görüldüler

Koç Üniversitesi Öğretim Üyeleri Birçok Ödüle Ve Desteğe Layık Görüldüler

11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın Ve Kız Çocukları Günü Söyleşileri
Mayıs 2024, Perşembe

Kadınların ve kız çocuklarının bilimsel çalışmalara tam ve eşit şekilde erişimini desteklemek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından her yıl kutlanan 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü’nde, Koç Üniversitesi bilime katkıda bulunan kadınların yolculuğunu anlatmak hedefiyle bir dizi söyleşi gerçekleştirdi. Kadın öğrencilerin ve öğretim üyelerinin ilham verici söyleşilerinde, bilimin şekillenmesinde kadınların oynadığı rol ve cinsiyet eşitliği ele alındı.

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü Sahiplerini Buldu
Mayıs 2024, Perşembe

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma UNESCO Kürsüsü nezdinde verilen Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı “İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü” sahiplerini buldu. 2020, 2021 ve 2022 yıllarında yürüttükleri bilimsel çalışmalarla Dr. Cem Soylu, Dr. Seçil Gönültaş ve Dr. Nazlı Kazanoğlu ödüle layık görüldü.

‘Gücüm El Verdiğince Bağışçılarımız Gibi Ben De Bu Yolun Neferi Olacağım’
Mayıs 2024, Perşembe

Anadolu Bursiyerleri Programı ile yolu kesişen Emirhan Özdemir, Nobel İlaç Bursiyeri olarak Koç Üniversitesi’nde geçirdiği beş senenin hayatını değiştiren ve kendisi için yepyeni ufuklar açan bir deneyim olduğunu anlatıyor ve uzun vadede ülkemizin bu gibi programlar sayesinde gelişeceğini ve güzelleşeceğini belirtiyor.

‘Bursiyerlerimizin Potansiyeline Güveniyorum’
Mayıs 2024, Perşembe

Anadolu Bursiyerleri Programı’nın bağışçılarından Dalgakıran Kompresör Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, bursiyerlerin potansiyeline olan inançlarının programı desteklemelerindeki en önemli etken olduğunu belirtti. Gençlerin enerjilerini ve vakitlerini özgür düşünceye, araştırmaya, sorgulamaya harcamalarını arzu ettiklerinin altını çizdi.

Habere Git
Prof. Dr. Metin Sitti’nin Araştırma Makalesi Nature Materials Dergisinde Yayımlandı
Mayıs 2024, Perşembe

Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Sitti’nin “Artificial-goosebump-driven microactuation” araştırma makalesi Nature Materials dergisinde yayımlandı. Prof. Dr. Metin Sitti, makalesinde mikro/nanoelektromekanik sistemlerde, özellikle minyatür robotlar, biyomedikal cihazlar ve mikroakışkanlar gibi alanlarda, hassas manipülasyon elde etmede yeni ve önemli bir mikroaktüatör yöntemi öneriyor ve geliştiriyor.

Koç Üniversitesi Hidrojen Teknolojileri Merkezi Açıldı
Mayıs 2024, Perşembe

Koç Üniversitesi, iklim değişikliğiyle mücadelede önemli bir adım attı. Yeşil hidrojenin üretimi, depolanması, taşınması ve ticarileşmesi konusunda faaliyet yürütmek üzere Koç Üniversitesi Hidrojen Teknolojileri Merkezi’ni hayata geçirdi. Merkez, üniversite ve sanayi iş birliğinin topluma değer katacak yeni bir örneği olarak hizmet verecek.

Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) 23. Vehbi Koç Ödülü’nün Sahibi Oldu
Mayıs 2024, Perşembe

Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl sırasıyla kültür, eğitim ve sağlık alanlarında verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) oldu. Kadın hekimlerin “Tek reçetemiz eğitim” anlayışıyla kurduğu KAHEV, çocuk ve gençlere burs sağlamanın yanı sıra okulların güncel eğitim olanaklarına kavuşmasına da destek oluyor.