2010 yılından bu yana yerli ve yabancı, lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki tüm öğrencilere ve genç mezunlara destek sağlayan Kariyer Gelişim Merkezi; Tersine Mentorluk ve Careers in Consulting programlarıyla, Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi ve podcast yayınları ile Güz 2022 Dönemi’ne yoğun bir çalışma temposuyla giriyor.

Tersine Mentorluk Programı

Nesillerarası iletişimin gelişmesine katkı sağlamak adına pilot çalışması gerçekleştirilen Tersine Mentorluk Programı’nın 2022 Güz Dönemi’nden itibaren birçok kurumla düzenlenmesi hedefleniyor. Kurumunuz yöneticileri ile Koç Üniversitesi öğrencilerini bir araya getiren bu programda yer almak isterseniz, career@ku.edu.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Careers in Consulting

Kariyer Gelişim Merkezi’nin (KGM) her yıl Güz Dönemi’nde düzenlediği Careers in Consulting hazırlıkları başladı. KGM, Careers in Consulting ile birçok danışmanlık kurumunu ağırlamayı ve kurumları öğrencilerimizle buluşturmayı planlıyor. Careers in Consulting günlerine katılmak isteyen kurumlar career@ku.edu.tr adresine e-posta ile taleplerini iletebilirler.

Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi

Her yıl KGM tarafından Koç Üniversitesi mezunlarına iletilen ve mezunların iş hayatına atılımıyla ilgili önemli veriler sunan Mezuniyet Sonrası İlk Adım Anketi (First Destination Survey) 2020 Mezunları raporu yayınlandı.

“CV’m Ektedir” podcast yayınının konuğu KGM

Kariyer Gelişim ve Sektörel İlişkiler Danışmanı Seray Nâsırlı, Koç Üniversitesi mezunlarından Doğa Akın ve Ayşegül Karahan’ın podcast girişimi olan “CV’m Ektedir” yayınına konuk oldu. İki bölümden oluşan bu podcastta “CV Nasıl Hazırlanır?” başlığında “CV’de dikkat edilmesi gerekenler noktalar nedir, CV’mizi eline alan kişi ilk önce nelere dikkat eder?” gibi soruları yanıtladı.