Koç Üniversitesi, profesyonellere yüksek lisans programları sunuyor ve onları hızla gelişen uzmanlık alanlarında ileri düzeyde eğitim imkânıyla buluşturuyor. Akademik bilgiyi iş dünyasındaki uygulamalarla harmanlayan programlar, katılımcılara yeni kariyer ufukları açıyor.

Çalışanlara yönelik tasarlanan ve profesyonel iş hayatına önemli bir yatırım olarak öne çıkan yüksek lisans programları arasında MBA, Executive MBA, Finans, Veri Bilimi, Siber Güvenlik, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Kamu Hukuku ve Özel Hukuk, Uygulamalı Kamu Politikaları ve Klinik Psikoloji’nin yanı sıra, Türkiye’de ilk ve tek programlar olan Uluslararası İşletme, Küresel Sağlık ve İmmünoloji yer alıyor. Programlara katılan öğrenciler, pratik iş becerileri kazanırken Koç Üniversitesi’nin geniş mezun ağının da parçası oluyorlar.

MBA programına katılacak adaylarda en az üç yıl, Executive MBA için en az yedi yıl iş tecrübesi aranıyor. Uluslararası İşletme Programı ise üç seneden daha az iş deneyimine sahip adayları hedefliyor. Diğer yüksek lisans programları için iş deneyimi şartı aranmıyor.

Programlar hakkında detaylı bilgi almak için: