Koç Üniversitesi adayı öğrenciler ve aileleri, 18 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Rumelifeneri Kampüsü’nü ziyaret ederek hem kampüsü gezdiler hem de Koç Üniversitesi’ni yakından tanıma fırsatı elde ettiler.

2022 Tanıtım Günleri kapsamında aday öğrenciler ve aileleri Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’ne gelerek tanıtım programına katıldılar. Program kapsamında Rektör Vekili’nin sunumunu dinleyen konuklar, Koç Üniversitesi ile ilgili tüm sorularını konuyla ilgili birimlerin yöneticilerine birebir yöneltme fırsatına sahip oldular.  Daha sonra her aday öğrenci ilgilendiği bölümün tanıtımına katılarak bölümde görev yapan akademisyenlerle tanıştı ve bölümle ilgili detaylı bilgi aldı. Akabinde tanıtım ekibi öğrencileri ile kampüsü gezen aday öğrenciler ve aileleri Koç Üniversitesi ile ilgili ayrıntılı bilgi edinerek kampüsten ayrıldılar. Tercih dönemi boyunca kampüsü ziyaret etme imkânı bulamayanlar ise 18 Temmuz – 5 Ağustos tarihlerinde mesai saatleri içinde çevrimiçi tanıtım görüşmeleri ile ilgilendikleri bölümler ve okulun imkânları hakkında birebir bilgi aldılar.