1. YÖNETİCİLER İÇİN FİNANS EĞİTİMİ

Başarılı finansal yönetim kararları alma becerisini geliştirmek isteyen yöneticilere yönelik eğitimler 7 ve 8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Pandemi gibi olağanüstü durumlarda yöneticilerin alacağı finansal yönetim kararları, şirketlerin geleceği üzerinde önemli rol oynuyor. Yöneticiler için Finans Eğitimi ile katılımcılar, aldıkları kararların şirket değerine etkisini finansal açıdan değerlendirme yetkinliklerini artıracak ve olağanüstü şartlarda finansal yönetim kabiliyetlerini güçlendirerek nasıl daha iyi karar alabileceklerini öğrenecekler.

Kimler Başvurabilir: Finans dahil herhangi bir bölümde çalışan yöneticiler ve ileride yönetici olmayı hedefleyenler.

Eğitim Tarihi: 7-8 Eylül 2020 (Başvurular kontenjanla sınırlıdır.)

Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2020

Eğitmen: Dr. Cüneyt Demirgüreş

2. CIPS SATINALMA SERTİFİKA PROGRAMI

2014 yılından beri yoğun talep gören Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı, bu yıl ikinci kez katılımcılarıyla buluşacak.

Satınalma Sertifika Programı, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Program sertifikasının yanı sıra CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, uluslararası geçerliliğe sahip CIPS katılım sertifikaları verilecek.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük iki modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül: 7-8-9-10-11 Eylül 2020
2. Modül: 5-6-7-8-9 Ekim 2020

Son Başvuru Tarihi: 2 Eylül 2020

3. PROSCI® CHANGE MANAGEMENT SERTİFİKA PROGRAMI ÇEVRİMİÇİ DÜZENLENİYOR

Yabancı katılımcıların da başvurabildiği Prosci® Değişim Yönetimi Sertifika Programı, yeni dünya düzenine adapte edildi. Tüm program, aynı anda farklı ülkelerden başvuru yapan katılımcılara sağlanan erişim ile çevrimiçi olarak düzenlenecek.

Yüz yüze yapılan Değişim Yönetimi Eğitimleri, Virtual Instructor-Led Training (VILT) adı verilen çevrimiçi eğitim formatına çevrildi. Bu dönüşümün amacı katılımcılara dünya standartlarındaki Prosci® Değişim Yönetimi yetkinlik geliştirme programlarına grup oturumları esnasında fiziksel olarak aynı odada bulunmalarına gerek kalmayacak şekilde kursu takip edebilme olanağı vermek olacak.

Daha öncesinde olduğu üzere kesintisiz ve devamlı olan programlar aynı içeriğe sahip olup, baştan sona bu süreci kolaylaştıran bir eğitmen önderliğinde ilerleyecek. Programlar, yüz yüze sınıflarda olduğu gibi bir veya daha fazla gün içerisinde tamamlanana dek devam edecek. Katılımcılara öğrenmeyi destekleyici fiziksel materyaller sağlanmaya devam edilecek ve daha önce olduğu gibi Prosci® internet portalına ve araçlarına erişimleri sağlanacak. Ayrıca eğitmen ve asistan ile etkileşim içinde olma seçenekleri olacak. Çalışırken soru sorma, grup halinde çalışabilme, geri bildirim ve asistan ile sohbet edebilme gibi birden fazla bilgi sağlama yolu olacak.

Kimler Başvurabilir:

Değişim Yönetimi Sertifika programı aşağıda belirtilen kişiler dahil olmak üzere, değişimi yönetmekle sorumlu çalışanlar için tasarlanmıştır:

Proje ve değişim yöneticileri, strateji ve iş geliştirme yönetici ve çalışanları, organizasyonel gelişim yöneticileri, değişim yönetimi ekibi üyeleri, değişim sponsorları, danışman ve eğitmenler, kurumsal ve iç iletişim çalışanları, İK yöneticileri ve çalışanları.

Eğitim Dili: İngilizce

Eğitim Süresi: 3 Gün

Eğitmen: Tom Marsicano

#1 Prosci® Değişim Yönetimi Çevrimiçi Sertifika Programı