Satınalma fonksiyonunun derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlayan eğitim programı Şubat ve Mart 2019’da iki modül halinde gerçekleşecek.

2014 yılından beri yoğun talep gören Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı 2019 dönem katılımcılarını bekliyor.

Satınalma Sertifika Programı, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri tam katılım göstererek tamamlayan katılımcılara Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Program Sertifikası’nın yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, uluslararası geçerliliğe sahip CIPS Katılım Sertifikaları da verilecek.

Program süresi: 10 gün (5’er günlük toplam iki modül olmak üzere toplam 80 saat)

Birinci modül: 11-12-13-14-15 Şubat 2019

İkinci modül: 4-5-6-7-8 Mart 2019