Gönüllüler, 11 Kasım’da gerçekleşen 40. İstanbul Maratonu’nda Anadolu Bursiyerleri Programı için koştular. Kampanyada toplanan bağış miktarı geçen seneyle birlikte 25.000 TL’ye ulaştı.

İlki 2017 senesinde Anadolu Bursiyerleri Programı yararına gerçekleştirilen maraton bağış kampanyasının devamı olarak bu seneki maratonda da gönüllüler bursiyeler için koştular. Bu yılki maratona katılan 55 gönüllü arasında Koç Üniversitesi öğretim üyeleri, çalışanları, öğrencileri, mezunları ve Koç Üniversitesi dostlarının yanı sıra Anadolu Bursiyeleri de yer aldı. Anadolu Bursiyeleri Programı logolu file yelekleriyle koşan destekçiler, köprünün üzerinde mola verip topluca fotoğraf çekmeyi ihmal etmediler. Bağış kampanyası kapsamında gönüllü koşucuları desteklemek adına, Anadolu Bursiyeleri Programı için sosyal medya üzerinden yürütülen başarılı paylaşımlar sayesinde 2017 ve 2018 senelerinde toplanan 25.000 TL değerindeki bağış, bursiyerlerin eksiklerini gidermek için kullanılacak.