Koç Üniversitesi uluslararası öğrencilerinin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Kariyer Gelişim Merkezi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 101 for My Career Abroad etkinliği 15 Kasım’da gerçekleştirildi.

Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde düzenlenen etkinliğe uluslararası öğrencilerin yanı sıra, yurtdışında kariyer hedefleyen öğrenciler de katıldı. Açılış konuşmasını Kariyer Gelişim Merkezi Direktörü Tuna Dağlı’nın yaptığı etkinlik, üniversite içinden ilgili birimler, iş dünyası ve akademik hayattan yurtdışı çalışma deneyimi olan profesyonellerin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılarla Türkiye’de staj veya iş deneyimi için yasal prosedürler, Türkiye’de iş arama ve kültürel uyum süreçleriyle ilgili öneriler, uluslararası öğrencilikten Türkiye’de iş hayatına geçiş yapmış mezunların hikayeleri, uluslararası iş deneyimine sahip profesyonellerin deneyimleri paylaşıldı.