Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking) Sertifika Programı, 27-28-29 Mayıs’ta düzenleniyor. Son başvuru tarihi 17 Mayıs.

Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking), dünyada giderek yükselen, yeni ve etkin düşünce tekniğidir. Doğru uygulandığında hataları %85 oranında yok eden, yaratıcı düşünmeyi teşvik eden ve başarısı kanıtlanmış bir teknik olan Tasarım Odaklı Düşünme tekniğini, günümüzde değeri 1 trilyon doları aşan Apple firması da kullanıyor.

Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve Koç Üniversitesi-Arçelik Yaratıcı Endüstriler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUAR) işbirliğiyle düzenlenen Tasarım Odaklı Düşünce Sertifika Programı’nın amacı, problem çözüm süreçlerinde düşünme yeteneğinin birden fazla, alışılmadık ve insan odaklı çözümler üretebilmek üzere geliştirilmesi ve deneyimlenmesidir.

Kimler Başvurabilir?

Çalıştığı sektör, görev ve kıdem süresinden bağımsız olarak, tasarım odaklı ve yaratıcı düşünme tekniklerini öğrenmek ve bunları hem iş hem gündelik hayatında uygulamak isteyenler

Program Tarihi: 27-28-29 Mayıs 2019 (Başvurularımız kontenjanla sınırlıdır)

Son Başvuru Tarihi: 17 Mayıs 2019

Eğitim Dili: Türkçe

1 Nisan 2019 tarihine kadar yapılan başvurularda program bedeli üzerinden %20 indirim uygulanacaktır. Aynı şirketten aynı tarihli programa iki kişinin katılımında toplam eğitim bedeli üzerinden %5, üç ve üzeri sayıda kişinin katılımında %10, Koç Üniversitesi öğrenci/mezunlarına ve Koç Grubu çalışanlarına %10 indirim uygulanır. Birden fazla koşulun oluşması durumunda, en yüksek orandaki 1 adet indirim uygulanır.