Mayıs ve Haziran ayları içinde iki modül olarak gerçekleşecek olan Koç Üniversitesi-CIPS Satınalma Sertifika Programı için son başvuru tarihi 13 Mayıs.

2014 yılından bu yana yoğun talep gören Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı, 20 Mayıs 2019’da katılımcılarıyla buluşuyor. Program, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüştürülmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri %100 katılım ile tamamlayan katılımcılara Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Programı Sertifikası’nın yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, uluslararası geçerliliğe sahip CIPS katılım sertifikaları da sunulacaktır.

Kimler Başvurabilir?

Satınalma uzman ve yöneticileri

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül:20-21-22-23-24 Mayıs 2019
  2. Modül: 24-25-26-27-28 Haziran 2019

Son Başvuru Tarihi: 13 Mayıs 2019 (Başvurularımız kontenjanla sınırlıdır)