Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP 2019’da verilen 43 ödülün yedisi, Koç Üniversitesi’nin genç akademisyenlerine takdim edildi. Koç Üniversitesi, geçtiğimiz altı sene içinde yurt çapında en çok BAGEP ödülü alan üniversite oldu.

Bilim Akademisi tarafından başlatılan ve kamu fonları yerine toplumdan gelen maddi destekle yürütülen Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP’in 2019 yılı sonuçları açıklandı. Başarılı genç akademisyenlere ödülleri 26 Nisan’da Hacettepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilen törende verildi. Bu sene BAGEP ödülüne layık görülen Koç Üniversitesi akademisyenleri: Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Koca Çaydaşı (Moleküler Biyoloji ve Genetik), Dr. Öğretim Üyesi Barış Yıldız (Endüstri Mühendisliği), Dr. Öğretim Üyesi Çağlar Akçay (Psikoloji), Dr. Öğretim Üyesi Didem Unat (Bilgisayar Mühendisliği), Dr. Öğretim Üyesi Erdem Yörük (Sosyoloji), Dr. Öğretim Üyesi Gizem Erdem Gürel (Psikoloji) ve Dr. Öğretim Üyesi Hasan İnci (Matematik).