Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programı CEMS MIM & KOÇ MIM, her yıl değişkenlik gösteren konu başlığıyla gerçekleştirilen Blok Seminer’i 8-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdi. 2019-2020 akademik yılı için “İş Dünyasında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çoğulculuk” konusuna mercek tutuldu.
Öğrenciler bu kapsamda Avrupa Kadın Rektörler Platformu (EWORA), Down Cafe, Kadın Kadına Mülteci Mutfağı, Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Karanlıkta Diyalog, Sosyal Politikalar, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPOD), Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Bürosu (UNHCR) ve Yanındayız Derneği’yle bir araya gelme fırsatı buldular. Hafta boyunca devam eden seminerlere Koç Üniversitesi MIM öğrencilerinin yanı sıra, İsviçre, Polonya ve Viyana’dan uluslararası MIM öğrencileri ile Belçika, Danimarka, Finlandiya ve İsviçre’deki işletme okullarından gelen akademisyenler katıldı. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü önderliğinde organize edilen Blok Seminer’de saha ziyaretleri, özel konuşmacılar ve seminerler yer aldı.