Anadolu Bursiyerleri Programı’nın öğrencilerin hayatlarını nasıl değiştirdiğini gösteren tanıtım filmi, “Bir olursak olur” temasıyla altı bursiyerin hikâyesini anlatıyor.

Anadolu Bursiyerleri Programı’nı daha geniş kitlelere tanıtmak ve eğitimde yarattığı fırsat eşitliğini daha çok sayıda hayırsevere anlatmak amacıyla bir tanıtım filmi hazırlandı. Altı bursiyerin hikâyesini anlatan film, Koç Üniversitesi çalışanları, öğretim görevlileri ve Anadolu Bursiyerlerinin katkılarıyla çekildi.

Filmde bursiyerler, programla nasıl tanıştıklarını, Koç Üniversitesi’nde aldıkları eğitimin hayatlarını nasıl değiştirdiğini ve geleceğe dair planlarına nasıl bir etki yaptığını anlattılar, programa yapılacak en küçük bağışın bile ne denli kıymetli olduğunun altını çizerek izleyenleri bağış yapmaya davet ettiler.