Anadolu Bursiyerleri Sosyal Sorumluluk Grubu bir gündüz bakım evinden gelen 3-6 yaş grubu öğrencileri üniversitede ağırladı. Bu vesileyle minik öğrenciler ilk kez bir üniversite ortamı görme fırsatı yakaladılar.

Öğrencilerle beraber üniversitenin kafeteryasında yemek yiyen Anadolu Bursiyerleri, yemek sonrasında onlarla beraber oyun oynayıp üniversite turu yaptılar. Miniklere “üniversite” kelimesinin ne olduğunu anlatıp üniversitede okumanın öneminden bahsettiler. Eğitim aldıkları bölümleri tanıttıktan sonra mesleklerinden, ileride ne iş yapacaklarından söz ettiler. Bursiyerler, minik öğrencilere hayallerini sorup onlara bu hayallere ulaşmanın yolunun üniversite okumaktan geçtiğini anlattılar.