Anadolu Bursiyerleri Programı’nın kurumsal bağışçılarıyla bir araya gelinen geleneksel Kurumsal Bağışçılar Buluşması bu yıl 14 Mayıs’ta KoçPera’da düzenlendi. Buluşma, Koç Üniversitesi’nden Prof. Dr. Şuhnaz Yılmaz ve Erda Gerçek’in ‘Küresel Politik ve Ekonomik Görünüm’ başlıklı semineri çerçevesinde gerçekleştirildi.

Koç Üniversitesi’nin özel sektör ile kurduğu sosyal sorumluluk işbirliklerinin en nitelikli ve en anlamlı örneklerinden Anadolu Bursiyerleri Programı’nın kurumsal destekçilerini bir araya getiren seminerin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Umran İnan yaptı. Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dekan Yardımcısı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şuhnaz Yılmaz ve Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü Öğretim Görevlisi Erda Gerçek’in sunumuyla devam eden seminer, dinleyicilerin yönelttiği soruların cevaplanmasıyla son buldu. “Küresel Politik ve Ekonomik Görünüm” başlıklı sunum; günümüzde yaşanan sosyal, politik, ekonomik ve demografik değişimlerin ve gelişmelerin dünyamızı ne yönde etkilediği ve gelecekte ne gibi sonuçlar doğurabileceği konularına odaklandı ve katılımcı şirketlerin temsilcileri için kapsamlı bir eğitim niteliğinde gerçekleşti. Tüm katılımcıların birbirleriyle fikir alışverişinde bulunduğu etkinlik, yaklaşık iki buçuk saat sürdü.