Kasım ve Aralık aylarında iki modül olarak gerçekleşecek Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Sertifika Programı, bu yıl üçüncü kez katılımcılarıyla çevrimiçi platformda buluşacak. Programa katılım için son başvuru tarihi 9 Kasım.

2014 yılından itibaren yoğun talep gören Satınalma Sertifika Programı, Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştiriliyor. Program, katılımcıların satınalma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satınalma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Satınalma Akademisi’ndeki eğitimleri yüzde yüz katılım ile tamamlayan katılımcılara Koç Üniversitesi – CIPS Satınalma Program Sertifikası’nın yanı sıra, program kapsamında CIPS tarafından verilen her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan, uluslararası geçerliliğe sahip CIPS Katılım Sertifikaları veriliyor.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi:

1. Modül: 16-17-18-19-20 Kasım 2020