Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi; medya, iletişim ve reklamcılık sektörlerinin önde gelen işverenlerini  “Careers in Communication & Advertising & Media” etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya getirdi.

Tüm öğrenci ve mezunların kariyer seçimlerinde ve yolculuklarında gelişimlerine destek olmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kariyer Gelişim Merkezi’nin organize ettiği bilgilendirme toplantılarına, vaka çalışmalarına ve ofis ziyaretlerine yaklaşık 60 öğrenci katılım sağladı. Nerdworking, Harvard Business Review, Group M, İlbak 3mecra, Aduket reklam ajansı ve Tin Yapım film prodüksiyon şirketinin yer aldığı etkinlikte, Aduket reklam ajansı gerçek bir “brief” üzerinden reklam slogan tasarım yarışması düzenleyip yarışmayı kazanan öğrenciyi yaz stajıyla ödüllendirdi. Group M ve İlbak 3mecra iş/staj pozisyonlarına başvuran öğrencilerle kampüste mülakatlar gerçekleştirdi. Ayrıca medya, iletişim, reklamcılık sektörlerinde çalışan mezunların katılımıyla, Mezunlarla İlişkiler Ofisi ile birlikte Mezunlar Paneli düzenlendi. Bu panel ile öğrenci ve mezunların bağlantı kurmalarına olanak sağlandı.

2018-2019 eğitim döneminde de Koç Üniversitesi öğrencilerine kariyerlerinin başında ışık tutan etkinlikler düzenlemeye devam edecek olan Kariyer Gelişim Merkezi, aynı zamanda kurumların iş ve staj ilanlarını online portalda yayınlayıp olası fırsatları öğrencilere duyuruyor.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ KARİYER EĞİTİM MERKEZİ 2018-2019 EĞİTİM DÖNEMİ PROGRAMI

Ekim 2018