Ocak 2025’te katılımcılarıyla buluşacak Veri Bilimi Çevrim İçi Sertifika Programı, katılımcıların veri bilimi sürecini teorik ve pratik yöntemlerle deneyimlemelerini sağlıyor.

Veri Bilimi Çevrim İçi Sertifika Programı’nın amacı, katılımcılara veri bilimi sürecini teorik ve pratik anlamda aktarmaktır. Bu bağlamda gereken temel programlama ve matematik bilgilerinin verilmesi, yapay öğrenme adımlarını ve sıkça kullanılan yöntemleri öğretilmesi ve öğrenilenlerin uygulamaya dökülmesi hedefleniyor.

Programı başarıyla tamamlayan katılımcıların iş problemlerini veri problemlerine çevirebilme, veri bilimi için Python programlama, istatistiksel ve görsel veri analizi, temel yapay öğrenme algoritmaları, temel derin öğrenme modelleri, öğrenilen yöntemleri veriye dayalı problem çözme için kullanma becerisi gibi çıktıları elde etmeleri amaçlanıyor.

Kimler Başvurabilir: Matematik veya programlama geçmişi olan, çalıştığı sektör, görev ve kıdem süresinden bağımsız olarak, veri işlemeye, veriden anlamlı sonuçlar çıkarmaya ve veriye dayalı problem çözmeye ilgi duyan ve bunları hem iş hem gündelik hayatında uygulamak isteyenler.

Eğitmen: Prof. Dr. Mehmet Gönen

Eğitim Tarihleri: 7-9-14-16-21-23-28-30 Ocak ve 4-6 Şubat 2025

Son Başvuru: 7 Aralık 2024

(Başvuru alımları, kontenjanlar dolduğunda, son başvuru tarihinden önce sonlandırılmaktadır.)

Eğitim Bedeli: Katılımcı başına 81.500 TL + %20 KDV

Eğitim Yeri: Zoom