2014 yılından itibaren yoğun talep gören Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığıyla gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, Eylül 2024’te katılımcılarıyla yüz yüze buluşuyor.

Satın Alma Çevrim İçi Sertifika Programı, katılımcıların satın alma konusundaki mesleki gelişimlerine, bilgilerinin güncellenmesine ve satın alma fonksiyonunun daha derinlemesine bir uzmanlık haline dönüşmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Program kapsamındaki eğitimleri yüzde 100 katılımla tamamlayan katılımcılara, her bir eğitim başlığı için ayrı ayrı hazırlanan Koç Üniversitesi – CIPS Katılım Sertifikası verilecek.

Program Süresi: 10 gün (5’er günlük toplam 2 modül olmak üzere toplam 80 saat)

Program Tarihi

1. Modül: 16-20 Eylül 2024
  2. Modül: 14-18 Ekim 2024

Son Başvuru Tarihi: 11 Eylül 2024

(Başvuru alımları, kontenjanlar dolduğunda, son başvuru tarihinden önce sonlandırılmaktadır.)

Eğitim Bedeli: Katılımcı başına 60.000 TL + %20 KDV

Eğitim Yeri: Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü