Kariyer Gelişim Merkezi, 2024 Bahar Dönemi’nde birçok etkinlik düzenleyerek öğrenci ve mezunları işverenlerle buluşturdu.

1-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Careers in Psychology etkinliğinde 20’den fazla önemli konuşmacı ağırlandı ve bu etkinliklerden 218 öğrenci faydalandı.

30 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Careers in Nursing etkinliğinde Hemşirelik Fakültesi öğrencileriyle kariyer yolculuklarına yardımcı olacak bilgiler paylaşıldı. Koç Üniversitesi Hastanesi ve Amerikan Hastanesi’nden katılımcılar, kariyer olanakları ve sektör hakkında aydınlatıcı bilgiler verdiler.

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobil üreticisi TOGG ise 21 Mayıs’ta Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde ağırlandı. 100’den fazla öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler, TOGG’un yenilikçi teknolojileri, vizyonu ve yerli otomotiv endüstrisinin geleceğine dair bilgiler edindiler. Ayrıca TOGG ile kariyer fırsatları ve endüstrideki yeni trendler hakkında görüşme fırsatı buldular.

Güz 2024 Dönemi’nde düzenlenmesi planlanan etkinliklerde yer almak için career@ku.edu.tr adresi üzerinden Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi ile iletişime geçilebilir.