Anadolu Bursiyerleri Programı kurumsal bağışçıları, bursiyerleri ve Koç Üniversitesi temsilcilerinden oluşan 850’ye yakın davetli 8 Mayıs akşamı Divan Kuruçeşme’de düzenlenen Geleneksel Teşekkür Gecesi’nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Anadolu Bursiyerleri Programı kurumsal bağışçıları, bursiyerleri ve Koç Üniversitesi temsilcilerinden oluşan 850’ye yakın davetli 8 Mayıs akşamı Divan Kuruçeşme’de düzenlenen Geleneksel Teşekkür Gecesi’nde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Anadolu Bursiyerleri Özay Kaan Avcı ve Seray Çakır’ın gece boyunca sunuculuk görevini üstlendiği etkinlik, Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Sitti’nin açılış konuşmasıyla başladı. Metin Sitti konuşmasında Anadolu Bursiyerleri Programı’nın Koç Üniversitesi için çok değerli olduğuna ve bursiyerlerin yalnızca geleceğin başarılı meslektaşları ve akademisyenleri değil, toplum bilincine sahip liderleri olacaklarına inandığını belirtti.

Prof. Dr. Metin Sitti’nin konuşmasını takiben dönemin Şişecam Yönetim Kurulu Eski Başkanı Ahmet Kırman konuşmasında fırsat eşitliğini destekleyen bütün bağışçılara teşekkür etti ve bursiyerlere başarılı bir gelecek için çok sıkı çalışmalarını, ellerindeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti. MV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Banu Vargı ise konuşmasında öğrencilerin başarılarına tanık olmanın programı destekleyen bağışçılar için çok değerli olduğunu ve programın hem mezun hem kurumsal bağışçıların destekleriyle daha da büyümesini umut ettiğini söyledi.

Bağışçıların konuşmasından sonra ise Tıp Fakültesi mezunu Anadolu Bursiyeri Dr. Şevval Karadağ sahneye davet edildi. Karadağ, sağlık teknolojisi alanındaki girişimlerinden bahsederken aynı zamanda Anadolu Bursiyerleri Programı’nı destekleyen bütün bağışçılara teşekkür etti. Konuşmaları takiben Anadolu Bursiyerleri Ege Nalçaiyi, İdil Ateş, Murat Menteşe, Zehra Mutlu, Ömür Abay, Giray Arslan Gücin, Hasan Tahsin, Özge Nur Adıgüzel ve Burak Efehan Yıldız davetlilere akıllarda iz bırakan mini bir konser verdiler.