Yayın hayatına 2002 yılında başlayan, Koç Üniversitesi’nin kurumsal dergisi Kule’nin 25. Yıl Özel Sayısı Üniversitenin geçmişine retrospektif bir ışık tutuyor.

Koç Üniversitesi’nin eğitimde bir mükemmeliyet merkezi olmak için gerçekleştirdiği yolculuğun tarihine ışık tutan dergide Rektör Umran İnan’ın mesajı, Öğrenci Konseyi Başkanı’nın mesajı, üniversitenin kuruluşundan bu yana geçen 25 yıla dair önemli haber ve fotoğraflar, üniversitenin 25. kuruluş yıldönümü için 2018 senesi boyunca gerçekleştirilen etkinlikler, Kule dergisinin geçmişine dair bilgi ve paylaşımlar ve bugüne kadar sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında üniversiteye misafir olarak gelmiş olan ünlü simalara dair nostaljik ve keyifli bölümler yer alıyor.