KOÇ ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 FAALİYET RAPORU YAYINDA
Haziran 2022, Pazartesi

2020-2021 akademik yılında Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların ve araştırmaların yanı sıra, elde edilen başarıların yer aldığı faaliyet raporu yayınlandı.

Habere Git
KOÇ UNIVERSITY RESEARCH TEAM CFA INSTITUTE RESEARCH CHALLENGE’IN ÇEYREK FİNALİNE ÇIKTI
Haziran 2022, Pazartesi

Akademi mentorluğunu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Zekiye Selvili’nin yürüttüğü Koç University Research Team, dünyanın en prestijli finans yarışmalarından CFA Institute Research Challenge’ın Türkiye finalini kazandı.

Habere Git
DOÇ. DR. SEDAT NİZAMOĞLU’NA AVRUPA ARAŞTIRMA KONSEYİ’NDEN KONSOLİDATÖR HİBE DESTEĞİ
Haziran 2022, Pazartesi

En özgün ve yenilikçi bilimsel araştırmalara destek sağlayan Avrupa Araştırma Konseyi’nin Konsolidatör Hibe desteği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Sedat Nizamoğlu’nun oldu.  Doç. Dr. Nizamoğlu, “Retina Ağ Optoelektroniği” projesi ile 2 milyon avro’luk destek aldı.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE BAGEP ÖDÜLLERİ
Haziran 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Doç. Dr. Deniz Ceylan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Emre Ekinci, 2022 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) kapsamında ödüle layık görüldüler.

Habere Git
TÜBİTAK ULUSAL LİDER ARAŞTIRMACILAR PROGRAMI’NDA EN BÜYÜK DESTEK KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NE
Haziran 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi, TÜBİTAK tarafından bilimsel araştırmaları teşvik amacıyla yürütülen “Ulusal Lider Araştırmacılar Programı” kapsamında en çok destek alan akademik kurum oldu. 32 hibe desteğinin dokuzu Koç Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından yürütülen projelere verildi.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR ÜNİTESİ AÇILDI
Haziran 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi Hastanesi bünyesinde, yetenekli gençleri ve saygın akademisyenleri bir araya getiren ve disiplinlerarası araştırmaya katkıda bulunan Klinik Araştırma Ünitesi ve Faz 1 Klinik Araştırma Merkezi kuruldu.

TÜBİTAK’TAN KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NE EN BAŞARILI KURUM ÖDÜLÜ
Haziran 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi, Türkiye’nin “Ufuk Avrupa” programına resmi katılımı nedeniyle TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde 21 Mart’ta gerçekleştirilen açılış etkinliğinde En Başarılı Kurum Ödülü’ne layık görüldü.

KAMPÜSTE YÜZ YÜZE MEZUNİYET TÖRENİ HEYECANI
Haziran 2022, Pazartesi

Rumelifeneri Kampüsü, Haziran ayında hem 2022 yılının hem de geçtiğimiz iki yılın mezuniyet törenlerine ev sahipliği yapacak. 2020 ve 2021 mezunlarının başarılarının kutlanacağı törenler, sırasıyla 20 ve 21 Haziran’da gerçekleşecek. 2022 mezunları ise 25 Haziran’da kep giyecekler. Törenler 9.30’da başlayacak.

‘ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI DENİLDİĞİNDE AKLIMA FIRSAT KELİMESİ GELİYOR’
Haziran 2022, Pazartesi

2016 Makine Mühendisliği mezunu Çolakoğlu Metalurji bursiyeri Mehmet Akif Özdemir, Anadolu Bursiyerleri Programı’nın ilk senesinde Koç Üniversitesi’ne giren 14 bursiyerden biri. Bugün 150’den fazla çalışanı olan Easycep.com’un kurucularından olan Mehmet Akif, Koç Üniversitesi’nde Anadolu Bursiyeri olmanın başarı hikâyesindeki rolünü anlatıyor.

Habere Git
‘ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI SAYESİNDE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE KATKIDA BULUNUYORUZ’
Haziran 2022, Pazartesi

Anadolu Bursiyerleri Programı bağışçıları arasına 2021-2022 eğitim döneminde katılan Kahramanmaraş’ın öncü firmalarından İskur Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Kurtul, her alanda başarılara imza atan bir Türkiye için nitelikli eğitime erişebilmiş yetenekli gençlerin en büyük görevi üstleneceklerine inanıyor.

GELENEKSEL TEŞEKKÜR YEMEĞİ COŞKUSU YENİDEN YAŞANDI
Haziran 2022, Pazartesi

11 Mayıs Çarşamba akşamı Divan Kuruçeşme’de gerçekleşen Anadolu Bursiyerleri Geleneksel Teşekkür Yemeği’nde program bağışçıları, bursiyerler ve Koç Üniversitesi temsilcilerinden oluşan 800’e yakın davetli uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi.

Habere Git
YÖNETİCİLER İÇİN FİNANS EĞİTİMİ (ÇEVRİM İÇİ)
Mart 2022, Pazartesi

Kendini finansal konularda geliştirmek ve finansal yönetim üzerine yetkinlik kazanmak isteyen yöneticilere yönelik çevrim içi eğitimler, Mayıs ayında düzenlenecek.