YÖNETİCİLER İÇİN FİNANS EĞİTİMİ (ÇEVRİMİÇİ)
Haziran 2021, Perşembe

Kendini finansal konularda geliştirmek isteyen yöneticilere yönelik eğitimler, iki farklı dönem olarak Eylül ve Kasım aylarında düzenleniyor.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ – CIPS SATINALMA ÇEVRİMİÇİ SERTİFİKA PROGRAMI
Haziran 2021, Perşembe

Eylül ve Kasım aylarında gerçekleşecek Koç Üniversitesi-CIPS Satınalma Sertifika Programı, katılımcılarla çevrimiçi platformda buluşmaya devam ediyor.

PROFESYONELLER İÇİN YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI
Haziran 2021, Perşembe

Koç Üniversitesi, profesyonellere yüksek lisans programları sunuyor ve onları hızla gelişen uzmanlık alanlarında ileri düzeyde eğitim imkânıyla buluşturuyor. Akademik bilgiyi iş dünyasındaki uygulamalarla harmanlayan programlar, katılımcılara yeni kariyer ufukları açıyor.

KARİYER GELİŞİM MERKEZİ’NDE BAHAR DÖNEMİ
Haziran 2021, Perşembe

Kariyer Gelişim Merkezi Bahar 2021 Dönemi’nde “Profesyonel Gelişim Seminerleri” kapsamında Shell’i ağırladı. Merkez, ayrıca Highered Global Sanal Kariyer Fuarı’na katıldı.

HEMŞİRELİK HAFTASINDA ULUSLARARASI BULUŞMA
Haziran 2021, Perşembe

Her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında 17 Mayıs’ta Koç Üniversitesi ve Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları tarafından çevrimiçi bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte hemşirelikte COVID-19 pandemisinden alınan dersler ve teknoloji temelli hemşirelik uygulamalarına yönelik yeni gelişmeler aktarıldı.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİNE ÖDÜLLER
Haziran 2021, Perşembe

Koç Üniversitesi öğretim üyeleri yaptıkları çalışmalarla birçok ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldüler. İşte son aylarda öğretim üyelerinin aldıkları ödüller…

KUTTAM 2017-2020 FAALİYET RAPORU YAYINLANDI
Haziran 2021, Perşembe

2017 yılında faaliyetlerine başlayan Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM), kuruluşundan 2020 yılının sonuna kadar gerçekleştirdiği çalışmaların, aktivitelerin ve araştırmaların kapsamlı bir şekilde anlatıldığı faaliyet raporunu yayınladı.

Habere Git
‘BEN, BİRİNİN HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN İNSANLAR SAYESİNDE BU İMKÂNLARI YAKALADIM’
Haziran 2021, Perşembe

Koç Üniversitesi’nden 2017’de mezun olan Anadolu Bursiyeri Sercan Cansu, Berlin’de, dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Delivery Hero’da kariyerine devam ediyor. Üniversite hayatı boyunca yedi farklı şirkette 18 ay staj yaptığına dikkat çeken Sercan, bu sayede yönelmek istediği çalışma alanını daha mezun olmadan belirleyebilmiş.

‘EĞER BİR GENÇ BU KADAR ÇABA GÖSTERMİŞSE ONA İMKAN YARATMAK BÜYÜK BİR GURURDUR’
Haziran 2021, Perşembe

1999 yılından bu yana Koç Üniversitesi’nin Anadolu Bursiyerleri Programı’na benzer bir misyonla gençlere fırsat yaratan Akfen Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp, Anadolu Bursiyerlerini girişimci ve kariyer hedeflerine odaklanmış gençler olarak tarif ediyor.

Habere Git
KOÇ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’NİN “TRIPLE CROWN” UNVANINA SAHİP İLK VE TEK ÜNİVERSİTESİ
Haziran 2021, Perşembe

AMBA ve EQUIS akreditasyonlarına sahip olan Koç Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü’nün AACSB International’dan aldığı akreditasyonla birlikte Türkiye’de “Triple Crown” unvanına sahip ilk ve tek akademik kuruluş oldu.

TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME YÖNETİMİ ÇEVRİM İÇİ SERTİFİKA PROGRAMI
Mart 2021, Perşembe