TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (ÇEVRİM İÇİ)
Mart 2022, Pazartesi

Yaratıcı düşünmeyi teşvik eden, başarısı kanıtlanmış bir teknik olan Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking) Yönetimi Çevrim İçi Sertifika Programı, Mart ayında düzenleniyor.

Habere Git
CIPS SATINALMA SERTİFİKA PROGRAMI (ÇEVRİM İÇİ)
Mart 2022, Pazartesi

İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığında gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı, Mayıs ayında katılımcılarıyla buluşacak.

KUSIF’İN SOSYAL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ İÇİN REHBER KİTABI YAYIMLANDI
Mart 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’nun (KUSIF) “Sosyal Girişimciliği Etki Odaklı Düşünmek: Sosyal Girişimcilik Eğitimi İçin Rehber” kitabı, forumun biriktirdiği deneyim ve içgörüleri; bu alandaki yeni akımlar ve farklı üniversitelerde sıkça kullanılan yöntemlerle harmanlayarak ortaya koyuyor.

KARİYER GELİŞİM MERKEZİ’NDE GÜZ ETKİNLİKLERİ
Mart 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi, danışmanlık hizmetlerini ve faaliyetlerini çevrim içi olarak gerçekleştirerek 2021 Güz Dönemi’ni de dolu dolu tamamladı.

‘KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NDE SINIRLARIMI AŞTIM VE İÇİMDEKİ POTANSİYELİ KEŞFETTİM’
Mart 2022, Pazartesi

2017 mezunu Enka Bursiyeri Berfin Nur Osso ile Anadolu Bursiyerliği sayesinde başladığı kendini keşfetme yolculuğundan Finlandiya Akademisi’ndeki akademik kariyerine uzanan keyifli bir sohbet…

KOÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE İSTKA DESTEĞİ
Mart 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Elif Nur Fırat Karalar, Prof. Dr. Hilmi Volkan Demir ve Dr. Gonca Ongan, farklı disiplinlerdeki çalışmaları için İstanbul Kalkınma Ajansı’ndan (İSTKA) toplam 6,1 milyon TL destek almaya hak kazandılar.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ YÖK TARAFINDAN ‘ARAŞTIRMA ÜNİVERSİTESİ’ OLARAK TANINDI
Mart 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından “Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması Projesi” kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2021 yılında ilk kez programa vakıf üniversitelerinin de dahil edilmesiyle “Araştırma Üniversitesi” olarak belirlenen üç vakıf üniversitesinden biri olarak tanındı.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE ÖDÜLLER
Mart 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi öğretim üyeleri TÜBİTAK ve TÜBA tarafından verilen ödüllere layık görüldüler.

‘ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI’NIN İÇİNDE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM’
Mart 2022, Pazartesi

Koç Üniversitesi mezunu bağışçılarımızdan Haznedar Durer Refrakterleri’nin CEO’su Salih Erez, Anadolu Bursiyerleri Programı’nın fırsat eşitliği sağlamanın yanı sıra, Anadolu’nun parlak gençlerinin ülkemize katkı sunmalarının önünü açtığını da düşünüyor.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NDEN BİR İLK: GELECEKTE NASIL GÖRECEĞİMİZİ GÖSTEREN AYGIT
Mart 2022, Pazartesi

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Hakan Ürey ve Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Afsun Şahin, birlikte yürüttükleri “Katarakt Ameliyatları Öncesi Kullanım İçin Holografik Görme Testi Cihazı Geliştirilmesi” projesi için Avrupa İnovasyon Konseyi’nin (EIC) verdiği 2 milyon avroluk “EIC Geçiş” destek fonunu almaya hak kazandılar. Cihaz, hastaların ameliyat sonrası nasıl göreceklerini önceden deneyimlemelerini ve uygun lens seçmelerini sağlamanın yanı sıra, ameliyat kararını da daha rahat almalarına vesile olacak.

ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI 10 YILI GERİDE BIRAKTI
Mart 2022, Pazartesi

Ülkemizin dört bir yanından potansiyeli yüksek ancak ekonomik imkânları kısıtlı gençleri nitelikli eğitim olanaklarıyla buluşturan Anadolu Bursiyerleri Programı, geride bıraktığı 10 yılı, bu zaman diliminde dalga dalga yayılan etki çemberini belgeleyen bir kitap ve bir film ile kutladı.

21. VEHBİ KOÇ ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ ORDİNARYÜS PROFESÖR İVET BAHAR
Mart 2022, Pazartesi

Türkiye’nin ilk özel vakfı Vehbi Koç Vakfı’nın her yıl sırasıyla kültür, eğitim ve sağlık alanında verdiği Vehbi Koç Ödülü’nün bu yılki sahibi, öncülük ettiği hesaplamalı moleküler ve sistem biyolojisi çalışmalarıyla, milyonlarca hayatı kurtaran farmakolojik ürünlerin geliştirilmesine zemin hazırlayan Ordinaryüs Profesör İvet Bahar oldu.