Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları ve BrandInspire işbirliğiyle düzenlenen Yeni Nesil Pazarlama ve İletişim Sertifika Programı geçtiğimiz günlerde ilk mezunlarını verdi.

Markaların başarısını sürdürülebilir kılmanın planlı ve tutarlı bir iletişim ve pazarlama stratejisine sahip olmaktan geçtiğine inanan Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları, yeni nesil eğitim şirketi BrandInspire ile yeni bir eğitim ortaklığına imza atarak profesyonellere yönelik kapsamlı ve prestijli bir sertifika programı yarattı. Kısa sürede tüm kontenjanını dolduran 9 günlük sertifika programında, akademinin ve sektörün duayenlerinin içinde bulunduğu 21 kişilik yetkin bir kadroyla, dijital iletişim yetkinliklerini güçlendirmek isteyen iletişim ve pazarlama profesyonellerine eğitim verildi.

Markalar için pazarlama, markalaşma ve pazarlama iletişiminin temellerini inceleyerek başlayan eğitim; Pazarlamanın Değişen Doğası, Sosyal Medya, Entegre Pazarlama, Dijital Kurumsal İletişim, Online İtibar ve Online Kriz Yönetimi, Web Pazarlama, Dijital Reklamcılık, İçerik Pazarlaması, Mobil Pazarlama, Araştırma ve Büyük Veri gibi alanlara da değinerek katılımcılara markalarını geleceğe taşıyacak yeni nesil bakış açıları ve önemli araçlar kazandırdı.

Bir sonraki programın Kasım 2018’de açılması hedefleniyor.