Bu e-postayı düzgün göremiyorsanız lütfen tıklayınız.
 
 
 
Koç Üniversite Logo
 
 

facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagramHaziran 2022


 
GELENEKSEL TEŞEKKÜR YEMEĞİ COŞKUSU

YENİDEN YAŞANDI

11 Mayıs Çarşamba akşamı Divan Kuruçeşme’de gerçekleşen Anadolu Bursiyerleri Geleneksel Teşekkür Yemeği’nde program bağışçıları,
bursiyerler ve Koç Üniversitesi
temsilcilerinden oluşan 800’e yakın
davetli uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldi.

Devam için Devamı için

 

‘ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI SAYESİNDE
ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE KATKIDA BULUNUYORUZ’

Anadolu Bursiyerleri Programı bağışçıları arasına 2021-2022 eğitim döneminde katılan Kahramanmaraş’ın öncü firmalarından İskur Group’un Yönetim Kurulu Başkanı A. Kadir Kurtul, her alanda başarılara imza atan bir Türkiye için nitelikli eğitime erişebilmiş yetenekli gençlerin en büyük görevi üstleneceklerine inanıyor.

Devam için Devamı için

 

‘ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI DENİLDİĞİNDE
AKLIMA FIRSAT KELİMESİ GELİYOR’

2016 Makine Mühendisliği mezunu Çolakoğlu Metalurji bursiyeri Mehmet Akif Özdemir, Anadolu Bursiyerleri Programı’nın ilk senesinde Koç Üniversitesi’ne giren 14 bursiyerden biri. Bugün 150’den fazla çalışanı olan Easycep.com’un kurucularından olan Mehmet Akif, Koç Üniversitesi’nde Anadolu Bursiyeri olmanın başarı hikâyesindeki rolünü anlatıyor.

Devam için Devamı için

 

KAMPÜSTE YÜZ YÜZE MEZUNİYET TÖRENİ HEYECANI

Rumelifeneri Kampüsü, Haziran ayında hem 2022 yılının hem de geçtiğimiz iki yılın mezuniyet törenlerine ev sahipliği yapacak. 2020 ve 2021 mezunlarının başarılarının kutlanacağı törenler, sırasıyla 20 ve 21 Haziran’da gerçekleşecek. 2022 mezunları ise
25 Haziran’da kep giyecekler. Törenler 9.30’da başlayacak.

Devam için Devamı için

 

TÜBİTAK’TAN KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NE EN BAŞARILI KURUM ÖDÜLÜ

Koç Üniversitesi, Türkiye’nin “Ufuk Avrupa” programına resmi katılımı nedeniyle TÜBİTAK’ın ev sahipliğinde 21 Mart’ta gerçekleştirilen açılış etkinliğinde En Başarılı Kurum Ödülü’ne layık görüldü.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
KLİNİK ARAŞTIRMALAR ÜNİTESİ AÇILDI

Koç Üniversitesi Hastanesi bünyesinde, yetenekli gençleri ve saygın akademisyenleri bir araya getiren ve disiplinlerarası araştırmaya katkıda bulunan Klinik Araştırma Ünitesi ve Faz 1 Klinik Araştırma Merkezi kuruldu.

Devam için Devamı için

 

TÜBİTAK ULUSAL LİDER ARAŞTIRMACILAR PROGRAMI’NDA
EN BÜYÜK DESTEK KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NE

Koç Üniversitesi, TÜBİTAK tarafından bilimsel araştırmaları teşvik amacıyla yürütülen “Ulusal Lider Araştırmacılar Programı” kapsamında en çok destek alan akademik kurum oldu. 32 hibe desteğinin dokuzu Koç Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından yürütülen projelere verildi.

Devam için Devamı için

 


KOÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE
BAGEP ÖDÜLLERİ

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Doç. Dr. Deniz Ceylan ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Emre Ekinci, 2022 Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) kapsamında ödüle layık görüldüler.

Devam için Devamı için

 

DOÇ. DR. SEDAT NİZAMOĞLU’NA AVRUPA ARAŞTIRMA KONSEYİ’NDEN KONSOLİDATÖR HİBE DESTEĞİ

En özgün ve yenilikçi bilimsel araştırmalara destek sağlayan Avrupa Araştırma Konseyi’nin Konsolidatör Hibe desteği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Sedat Nizamoğlu’nun oldu. Doç. Dr. Nizamoğlu, “Retina Ağ Optoelektroniği” projesi ile 2 milyon avro’luk destek aldı.

Devam için Devamı için

 
KOÇ UNIVERSITY RESEARCH TEAM CFA INSTITUTE RESEARCH CHALLENGE’IN ÇEYREK FİNALİNE ÇIKTI

Akademi mentorluğunu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Zekiye Selvili’nin yürüttüğü Koç University Research Team, dünyanın en prestijli finans yarışmalarından CFA Institute Research Challenge’ın Türkiye finalini kazandı.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ 2020-2021 FAALİYET RAPORU YAYINDA

2020-2021 akademik yılında Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların ve araştırmaların yanı sıra, elde edilen başarıların yer aldığı faaliyet raporu yayınlandı.

Devam için Devamı için

 

KARİYER GELİŞİM MERKEZİ’NDE HAREKETLİ BAHAR DÖNEMİ

Kariyer Gelişim Merkezi (KGM), 2022 Bahar Dönemi’nde birçok etkinlik düzenleyerek öğrenci ve mezunları işverenlerle buluşturdu.

Devam için Devamı için

 

KUSIF’TEN HABERLER

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’nun (KUSIF) liderliğinde yürütülecek olan Sosyal Girişim İstanbul Projesi başlıyor. Proje, sosyal girişimlerle özel sektör arasında köprüler kurarak iş birliklerini geliştirmeyi amaçlıyor. KUSIF’ın diğer öne çıkan faaliyeti ise Türkiye’de Sosyal Girişimcilik Araştırması’nın yürütücülüğünü üstlenmesi.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

 

CIPS SATINALMA SERTİFİKA PROGRAMI (ÇEVRİM İÇİ)

 

İngiliz Satınalma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığında gerçekleştirilen Satınalma Sertifika Programı, Eylül ayında katılımcılarıyla buluşacak.

Devam için Devamı için

 

YÖNETİCİLER İÇİN FİNANS EĞİTİMİ (ÇEVRİM İÇİ)

 

Kendini finansal konularda geliştirmek ve finansal yönetim üzerine yetkinlik kazanmak isteyen yöneticilere yönelik çevrim içi eğitimler, Ekim ayında düzenlenecek.

Devam için Devamı için

 

TASARIM ODAKLI DÜŞÜNME YÖNETİMİ
SERTİFİKA PROGRAMI (ÇEVRİM İÇİ)

Yaratıcı düşünmeyi teşvik eden, başarısı kanıtlanmış bir teknik olan Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking) Yönetimi Çevrim İçi Sertifika Programı, Temmuz ayında düzenleniyor.

Devam için Devamı için

 

 
 
Koç Üniversite Logo
 

Kurumsal İlişkiler ve Kaynak Geliştirme Ofisi

Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer - İstanbul
Telefon: +90 212 338 10 00
E posta: kurumsal@ku.edu.tr