Bu e-postayı düzgün göremiyorsanız lütfen tıklayınız.
 
 
 
Koç Üniversite Logo
 
 

facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagramAralık 2021


 

2021 YILI KOÇ ÜNİVERSİTESİ RAHMİ M. KOÇ BİLİM MADALYASI
PROF. DR. ALİ HORTAÇSU’NUN OLDU

Türkiye’nin yetiştirdiği, evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı bilim insanlarını ödüllendiren Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası, düzenlenen çevrim içi törenle sahibini buldu. 2021 yılına ait ödül, etkin piyasalar, rasyonel beklentiler ve ihale modelleri konularındaki üstün bilimsel katkılarından dolayı Chicago Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde Ralph ve Mary Otis Isham Kürsüsü Ekonomi Profesörü olarak görev yapan Ali Hortaçsu'ya verildi.

Devam için Devamı için

 

200 YENİ ANADOLU BURSİYERİ KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NDE EĞİTİME BAŞLADI

Şubat ayından Temmuz’a kadar devam eden çevrim içi başvuru dönemi sonunda Anadolu Bursiyerleri Programı’nın 2021 yılı bursiyerleri belli oldu. Program kapsamında 200 yeni öğrenci, Koç Üniversitesi’nde eğitimlerine başladı.

Devam için Devamı için

 

‘ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI DAHA DONANIMLI BİR TOPLUM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR ADIM’

100 binin üzerinde çalışanıyla 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren Roche İlaç’ın Genel Müdürü Natasa Klicko’ya, kurumun 2016 senesinden bu yana destek verdiği Anadolu Bursiyerleri Programı hakkındaki fikirlerini sorduk. Natasa Klicko, bu desteğin 125 yıldır en yenilikçi tedavilere imza atan Roche İlaç’ın bilime ve eğitime verdiği önemin bir yansıması olduğunu belirtiyor.

Devam için Devamı için

 

“KENDİMİ TAMAMLAMAK İÇİN HEMEN ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI’NA BAŞVURDUM”

Anadolu Bursiyerleri Programı’nın 2021 yılı girişli bursiyerlerinden Burhan Sarıboğa, yedi çocuklu bir ailenin ferdi. Gelecek hayalleri arasında reklam psikolojisi üzerine çalışmak var. Burhan’a programa başvuru sürecinin nasıl geçtiğini ve gelecek için neler planladığını sorduk.

Devam için Devamı için

 

YÖKAK’TAN KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NE 5 YIL “TAM AKREDİTASYON”

Mükemmeliyet merkezi olma hedefiyle eğitim veren Koç Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında 5 yıl süreyle “tam akreditasyon” almaya hak kazandı.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNE ÖDÜLLER

Koç Üniversitesi öğretim üyeleri 2021 yılında da birçok ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldüler.

Devam için Devamı için

 

YENİ NESİL İÇİN LİDERLİK

Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Aycan’ın “Yeni Nesil İçin Liderlik” kitabı yayımlandı. Kitap, güç kültüründen güçlendirme kültürüne dönüşümü gerçekleştirmek için her kurumda uygulanabilecek bir model sunuyor.

Devam için Devamı için

 

İSTANBUL SURLARI DİJİTAL PLATFORMDA

KOÇ ÜNİVERSİTESİ RAHMİ M. KOÇ BİLİM MADALYASI SAHİBİNİ BULDU

Koç Üniversitesi – Stavros Niarchos Vakfı, Geç Antik Çağ ve Bizans Araştırmaları Merkezi (GABAM), UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan İstanbul Surları’nı dijital bir platforma aktarıyor. İnteraktif haritalar, makaleler ve fotoğraflarla surların güncel durumunu yansıtıyor ve tarihini aydınlatıyor.

Devam için Devamı için

 

KARİYER GELİŞİM MERKEZİ’NDE GÜZ DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

Koç Üniversitesi Kariyer Gelişim Merkezi, 2021 Güz döneminde düzenlediği çevrim içi etkinliklerle, öğrencileri sektör profesyonelleriyle buluşturmaya devam etti.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİCİ GELİŞTİRME PROGRAMLARI

 

CIPS SATINALMA ÇEVRİM İÇİ SERTİFİKA PROGRAMI

 

İngiliz Satın Alma ve Tedarik Enstitüsü (CIPS) ortaklığında gerçekleştirilen Satın Alma Sertifika Programı, 2022 Şubat ve Mart aylarında katılımcılarıyla buluşacak.

Devam için Devamı için

 

YÖNETİCİLER İÇİN FİNANS EĞİTİMİ

 

Kendini finansal konularda geliştirmek ve finansal yönetim üzerine yetkinlik kazanmak isteyen yöneticilere yönelik çevrim içi eğitimler, Şubat ayında düzenleniyor.

Devam için Devamı için

 

PROSCI® DEĞİŞİM YÖNETİMİ ÇEVRİM İÇİ SERTİFİKA PROGRAMI

Yabancı katılımcıların da başvurabildiği Prosci® Değişim Yönetimi Sertifika Programı, şirketlerde değişimi sağlıklı bir biçimde yönetmeyi öğretmeye Ocak ve Şubat 2022’de devam ediyor.

Devam için Devamı için

 

 
 
Koç Üniversite Logo
 

Kurumsal İlişkiler ve Kaynak Geliştirme Ofisi

Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer - İstanbul
Telefon: +90 212 338 10 00
E posta: kurumsal@ku.edu.tr