Bu e-postayı düzgün göremiyorsanız lütfen tıklayınız.
 
 
 
Koç Üniversite Logo
 
 

facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagramAralık 2018


 

PROF. DR. UMRAN İNAN’A MUSTAFA ÖDÜLÜ

KAMPÜSTE 25. YIL COŞKUSU

Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan, İran’daki Mustafa Bilim ve Teknoloji Vakfı tarafından bilimin gelişimine katkıda bulunmak, İslam dünyasındaki akademisyen ve araştırmacılar arasındaki bilimsel ilişkileri teşvik etmek amacıyla verilen Mustafa Ödülü’ne layık görüldü. İnan, iyonosferik ve atmosferik fizik alanında dünyaya yakın uzaydaki dalga-parçacık etkileşiminin anlaşılması, şimşek ve yıldırımlarda oluşan elektrik akımları ile üst atmosfer arasındaki elektrodinamik etkileşimler konusunda yaptığı çalışmalara istinaden bu ödülün sahibi oldu.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ SİVİL TOPLUM VE HAYIRSEVERLİK ARAŞTIRMALARI MERKEZİ AÇILDI

Vehbi Koç Vakfı’nın 50. yılı kapsamında kurulan Koç Üniversitesi Sivil Toplum ve Hayırseverlik Araştırmaları Merkezi (KUSİTHAM), Koç Üniversitesi’nin iktisat, işletme, siyaset bilimi, sosyoloji, hukuk ve tarih alanlarındaki araştırmalarını destekleyerek bilimsel çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirmeyi, evrensel ölçekte bilimsel katkı sağlamayı, eğitim faaliyetlerinde bulunmayı, bilimsel yayınlar yapmayı ve sivil toplum yapısının anlaşılmasına katkı sağlamayı hedefliyor..

Devam için Devamı için

ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI TEŞEKKÜR GECESİ
 

ANADOLU BURSİYERİ ŞEVVAL KARADAĞ VE SOSYAL GİRİŞİMİ FORTUNA’NIN BAŞARISI

KOÇ ÜNİVERSİTESİ RAHMİ M. KOÇ BİLİM MADALYASI SAHİBİNİ BULDU

2015 girişli Tıp Fakültesi öğrencimiz Amerikan Hastanesi Bursiyeri Şevval Karadağ, Koç Üniversitesi’ne girdikten sonra hayatının nasıl değiştiğini ve sosyal girişimi Fortuna’da kullandığı metodoloji sayesinde MIT ile Harvard Tıp Fakültesi’nin dünyada sadece 70 kişinin seçildiği Sağlık İnovasyonu ve Sağlık Girişimciliği Programı’na Türkiye’den katılabilen tek girişimci olmasının hikayesini anlatıyor.

Devam için Devamı için

 

KOÇ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nün programlarından biri olan Executive MBA Programı, “Financial Times” tarafından hazırlanan ve uluslararası çapta Executive MBA programlarının değerlendirildiği 2019 yılı sıralamasında bir basamak daha yukarı çıkarak 60. sıraya yükseldi. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü ayrıca, kadın öğretim görevlileri oranının ortalama yüzde 24 olduğu global araştırmada yüzde 53’le geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine ilk sırada yer aldı.

Devam için Devamı için

ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI TEŞEKKÜR GECESİ
 

ULUSLARARASI İSİMLER SUNA KIRAÇ NÖRODEJENERASYON KONFERANSI’NDAYDI

ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL
 

Suna Kıraç Nörodejenerasyon Konferansı’nın beşincisi, dünyaca ünlü bilim insanlarının ve uzmanların katılımıyla 7-9 Kasım tarihleri arasında Pera Müzesi Oditoryumu’nda yapıldı.

Devam için Devamı için

 

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA İÇİN KADININ GÜÇLENDİRİLMESİ YAZ AKADEMİSİ

MEZUNLARDAN ANADOLU BURSİYERLERİNE SICAK KARŞILAMA
 

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Kürsüsü bünyesinde Birleşmiş Milletler (UN) Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında organize edilen “Sürdürülebilir Kalkınma için Kadının Güçlendirilmesi” konulu Yaz Akademisi, 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Devam için Devamı için

 

İŞ DÜNYASINDA TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ VE ÇOĞULCULUK MERCEK ALTINDA

KOÇ ÜNİVERSİTESİ’NDE ULUSLARARASI FONLARLA DESTEKLENEN BAŞARILI PROJELER

Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programı CEMS MIM & KOÇ MIM, her yıl değişkenlik gösteren konu başlığıyla gerçekleştirilen Blok Seminer’i 8-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdi. 2019-2020 akademik yılı için “İş Dünyasında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Çoğulculuk” konusuna mercek tutuldu.

Devam için Devamı için

 

KUSIF’TEN YATIRIMIN SOSYAL GERİ DÖNÜŞÜ EĞİTİMİ

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF), 14-15 Ekim tarihlerinde Impact Hub İstanbul’da Yatırımın Sosyal Geri Dönüşü (SROI) Akredite Uygulayıcı Eğitimi düzenledi.

Devam için Devamı için

KOÇ ÜNİVERSİTESİ RAHMİ M. KOÇ BİLİM MADALYASI SAHİBİNİ BULDU
 
ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI TEŞEKKÜR GECESİ

TÜRKİYE SOSYAL GİRİŞİMCİLİK AĞI EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Vehbi Koç Vakfı liderliğinde ve Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF) yürütücülüğünde Kayseri, Bursa, Gaziantep, Samsun ve Van’da gerçekleştirilen sosyal girişimcilik eğitimleri devam ediyor.

Devam için Devamı için

 

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİN KARİYER GELİŞİMİNE KATKI

ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI’NA ULUSLARARASI ÖDÜL
 

Koç Üniversitesi uluslararası öğrencilerinin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Kariyer Gelişim Merkezi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 101 for My Career Abroad etkinliği 15 Kasım’da gerçekleştirildi.

Devam için Devamı için

 

SOSYAL ETKİYİ ARTIRMAK İÇİN…

MEZUNLARDAN ANADOLU BURSİYERLERİNE SICAK KARŞILAMA
 

18-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Careers in Social Impact etkinliğinde birçok sivil toplum kuruluşu ve sosyal girişim, Koç Üniversitesi öğrencileri ve mezunlarıyla bir araya geldi.

Devam için Devamı için

 
 
 
Koç Üniversite Logo
 

Kurumsal İlişkiler ve Kaynak Geliştirme Ofisi

Rumelifeneri Yolu 34450 Sarıyer - İstanbul
Telefon: +90 212 338 10 00
E posta: kurumsal@ku.edu.tr