“İzlemek yerine değişime
katkıda bulunmak istiyorum.”

ANADOLU BURSİYERLERİ PROGRAMI

Eğitimin Gücüne
Güç Katın

Zeynep Kutlu

2012 yılında İstanbul Darüşşafaka Lisesi’nden mezun olan Zeynep şu anda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tam burslu olarak okuyor. Nöropsikiyatri’ye özel bir ilgi duyduğu için geçen yılın yaz döneminde Amerika Wisconsin Üniversitesi Hastanesi’nde beyin cerrahisi bölümünde nöroanatomi laboratuvarında staj yaptı, bu yıl da Koç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. İhsan Solaroğlu’nun araştırma ekibine dahil olarak çalışmalara destek vermeye başladı.

Akademik hayatın yanında, birçok öğrenci kulübünün etkinliklerine katılıyor, yan flüt çalıyor ve yakın zamanda ilk kişisel fotoğraf sergisini açmayı planlıyor. “Dünyada olup bitenleri sessizce izlemek yerine değişime katkıda bulunmak” istediğini söyleyen Zeynep gibi 175 başarılı Anadolulu genç, bu imkânlara, Koç Üniversitesi Anadolu Bursiyerleri Programı’na bağışçı olarak destek veren kişi ve kurumlar sayesinde sahip oldu.

Üniversitemiz, Anadolu Bursiyerleri isimli sosyal sorumluluk programıyla 2011’den beri Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yaşayan, başarılı oldukları halde ekonomik nedenlerle ülkemizin en donanımlı eğitim kurumlarında yükseköğrenim fırsatı bulamayan öğrencilere geleceğin kapılarını aralıyor. Başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin tam burslu eğitim görebilmeleri için bağışçı kişi ve kuruluşların desteğiyle birlikte yaratılan kaynaklar Türkiye’de yeni bir yardımseverlik kültürünün oluşmasına öncü oluyor. Siz de başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerimizin “en iyi”ye layik olduğunu düşünüyorsanız, gelin siz de Anadolu Bursiyerleri Programı'na bağışlarınızla katkı sağlayın; ülkemizin ve dünyamızın geleceğini inşa edecek olan gençlerimizin gerçek potansiyellerini ortaya koymalarına yardımcı olun!

Anadolu Bursiyerleri Programı hakkında daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ.

      Bağış Yapın

 

Rumelifeneri Yolu, 34450
Sarıyer İstanbul

T 0212 338 1257
F 0212 338 1289
http://mezun.ku.edu.tr