Anadolu Bursiyerleri Programı, sorgulayabilen ve ‘Ben de varım!’ diyebilen Anadolu gençlerinin elinden tutuyor.

Dört sene önce Anadolu Bursiyerleri Programı’ndan habersizdim, sınav sisteminde yer edinmek için çabalıyordum. Son başvuru tarihine bir hafta kala Anadolu Bursiyerleri Programı kataloğu bir arkadaşım sayesinde gözüme ilişti. Neler kazanacağımı, beni nelerin beklediğini düşünmeye fırsatım olmadan “İşte emeklerimize gerçekten değer veren bir program!” diye düşündüm ve hazırlıklara başladım. Bugün 1. sınıf öğrencisi olarak Koç Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorluğa dokunduğumu hissediyorum. Edindiğimiz teorik birikimi, geleceğin hekimleri olarak şekillendirebiliyoruz. Fırsat buldukça katıldığım konferanslar, seyrettiğim tiyatro oyunları, çim alanda tadını çıkardığımız konserlerle hayatımı renklendiriyorum. Beni dağlarla tanıştıran Dağcılık Kulübü’nün etkinliklerine katılıyorum. Anadolu Bursiyerleri Programı, geleceğe ışık tutan gençlere bir şans daha verdiği için diğer üniversitelere emsal olmalı. Ülkemizin geleceğini aydınlattıkları için bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Yıllar sonra mezun olduğumuzda bizler de benzer programlara destek olmalıyız. Anadolu Bursiyerleri Programı, sorgulayabilen ve “Ben de varım!” diyebilen Anadolu gençlerinin elinden tutuyor. Siz de “Ben de varım!” diyorsanız sizi aramızda görmekten keyif duyarız.