Koç Üniversitesi’nde yeni bir dil öğrenirken çeşitli kulüplerde farklı görevlerde bulunuyor, okuldaki farklı bölümlerde çalışma şansı yakalıyorum.

Koç Üniversitesi’nde geçirdiğim dört yılda yepyeni bir insan haline geldim. Çünkü burada her şeyi yapabilme ve kendinizi geliştirebilme şansınız var. Mesela Çift Anadal Programı’yla İşletme okuyorum aynı zamanda da Toplumsal Cinsiyet sertifikası için ders alıyorum. Ayrıca yeni bir dil öğrenirken çeşitli kulüplerde farklı görevlerde bulunuyor, okuldaki farklı bölümlerde çalışma şansı yakalıyor, etkinliklere katılıyorum. Değişim programıyla geçtiğimiz yaz Norveç’te bir ay geçirdim. Bütün bunlar kişisel gelişimime oldukça büyük bir katkı sağlıyor, beni yeniliyor. Dört yıl önceki Ekin’e baktığımda dünyaya bakış açımın değiştiğini fark ediyorum ve geldiğim noktayla gurur duyuyorum. Bütün bunları burada olmamı sağlayan Anadolu Bursiyerleri Programı’na borçluyum. Yeni bursiyerlere buradaki zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini ve burada olmanın değerini bilmelerini tavsiye ediyorum. Hayatımızdaki değişimin bir parçası oldukları için bağışçım Dimes başta olmak üzere programa destek veren tüm bağışçılara teşekkür ediyorum.