Benim için Anadolu Bursiyeri olmak, bu zamana kadar karşılaştığınız tüm zorlukların, yerini sonsuz bir desteğe bırakması demek.

Sınava hazırlanırken hedeflediğim üniversite hayalim, Anadolu Bursiyerleri sayesinde gerçekleşti. Koç Üniversitesi’nde aldığım eğitim sayesinde hayat görüşümü oluşturdum ve gözlemlediğim sorunlara çözüm bulabilme yetisi kazandım. Henüz lisans öğrencisi olmama rağmen hocalarımın araştırmalarını gözlemleme ve projelerine katkıda bulunma fırsatı elde ettim. Çevre Kulübü’nün liderliğini yaptığım dönemde takım halinde projeler oluşturmayı ve bu projeleri hayata geçirmeyi deneyimledim. Yazları staj yaparak iş yaşamımda gerekli olacak beceriler geliştirdim. Bu yıl yazımı Asya’nın en başarılı üniversitesi seçilen Nanyang Teknoloji Üniversitesi’nden yazıyorum. Koç Üniversitesi’nin Global Exchange Programı sayesinde bir eğitim dönemimi burada geçirirken gerek akademik gerek sosyal anlamda birçok tecrübe kazandım. Hiç kuşkusuz bu hayallerimi gerçekleştirebilmemin en büyük sebebi Anadolu Bursiyeri olmam. Benim için Anadolu Bursiyeri olmak, bu zamana kadar karşılaştığınız tüm zorlukların yerini sonsuz bir desteğe bırakması demek. Başta bağışçım Onur Air olmak üzere programa katkıda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, bağışçı sayısının katlanarak artıp daha fazla hayatı değiştirmesini umut ediyorum.