Koç Üniversitesi Ailesi

Anadolu’nun parlak gençleri ile genişliyor.

Eğitimde fırsat eşitliği misyonumuza siz de ortak olun!

Aytuğ İlhan
Kırşehir - Elektrik-Elektronik Mühendisliği - Ford Otosan

Her sene gerçekleştirilen yemekler ve yaptığımız ziyaretler sayesinde bağışçılarımızla hep irtibat halindeyiz.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği’nin yanı sıra Çift Anadal Programı’yla Ekonomi Bölümü’nde okuyorum. Koç Üniversitesi’nde aldığımız eğitimden ve buradaki kulüplerden çok şey kazanıyoruz. Daha okulun ilk günü tanıştığım ve bir sonraki sene başkanı olduğum Türk Müziği Kulübü ve Halk Oyunları Kulübü başta olmak üzere KU’lu Aslanlar ile Koç Üniversitesi Atatürkçü Düşünce ve Türk Dünyası kulüplerinde de aktif rol alıyorum. Aldığım ses eğitimini, mevcut bütçeyi en verimli şekilde kullanmayı, alanında uzman kişilerle irtibata geçip etkinlikler düzenlemeyi kazanımlarıma ekleyebilirim. Ayrıca Folklor Kulübü olarak her sene dünyanın başka bir yerine turneler düzenleyip kültürümüzü tanıtmak, benim için paha biçilemez bir duygu. Bağışçılarımız bu programı sadece desteklemekle kalmıyorlar, bizimle irtibatlarını da sürdürüyorlar. Her sene gerçekleştirilen yemekler ve bağışçı firmalara yaptığımız ziyaretler sayesinde samimiyetimiz hiç azalmadı. Böylesine faydalı ve eğitimde fırsat eşitliği sağlayan bir programın Türkiye’de giderek yaygınlaştırılması için ülkemizin önde gelen firmalarının da elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum.

Program Filmimizi İzleyin

Program Kitapçığını İndirin