Koç Üniversitesi Ailesi

Anadolu’nun parlak gençleri ile genişliyor.

Eğitimde fırsat eşitliği misyonumuza siz de ortak olun!

Aytuğ İlhan
Kırşehir - Elektrik-Elektronik Mühendisliği - Ford Otosan

Fırsat eşitliği yaratan Anadolu Bursiyerleri Programı’nın daha da yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde Anadolu Bursiyerleri Programı’nın uygulanmaya başlandığı 2011 yılından beri eğitimime devam ediyorum. Aynı zamanda Ekonomi Bölümü ile çift anadal yapıyorum.

Burada eğitim hayatınızın yanında kulüplerden kazanacağınız çok şey var. Daha okulun ilk günü, oryantasyonda tanıştığım ve bir sonraki sene başkanı olduğum Türk Müziği Kulübü ve Halk Oyunları Kulübü ve Türk Dünyası kulüplerinde aktif rol alıyorum. Aynı zamanda Folklor Kulübü olarak her sene dünyanın farklı bir yerine turneler düzenleyerek kültürümüzü tanıtmak benim için paha biçilemez bir deneyim. Tabii ki tüm etkinlikler sosyal gelişimime büyük önem veren üniversitemiz sayesinde gerçekleşiyor.

Böylesine faydalı ve aynı zamanda fırsat eşitliği yaratan bu programın daha da yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Ben de şu an bursiyer olarak katıldığım programa, ileride destekçi olarak dahil olmayı canıgönülden arzu ediyorum.

Bağışçılarımız, Anadolu Bursiyerleri Programı’nı sadece desteklemekle kalmayıp sonrasında da bizimle olan irtibatlarını sürdürüyorlar. Gerek her sene gerçekleştirdiğimiz yemekler gerekse bağışçı firmalara yaptığımız ziyaretler, ilk gün kurduğumuz samimiyeti canlı tutuyor. Ford-Otosan Bursiyerleri olarak fabrikaya yaptığımız ziyaret sayesinde, bölümüme olan ilgim katlanarak arttı ve gelecek planlarımı otomotiv sektörü üzerine şekillendiriyorum.

Program Filmimizi İzleyin

Program Kitapçığını İndirin