Koç Üniversitesi Ailesi

Anadolu’nun parlak gençleri ile genişliyor.

Eğitimde fırsat eşitliği misyonumuza siz de ortak olun!

Betül Gökçek
Sivas - Tıp - Ford Otosan

Bize sunulan akademik ve sosyal imkânlardan dolayı Koç Üniversitesi’nin öğrencisi olduğum için çok mutluyum. Okulumuz ve kaliteli öğretim görevlisi kadrosuna sahip olan fakültemiz bize araştırma yapıp laboratuvarlarda çalışma fırsatı vererek akademik hayatımıza olumlu yönde etki ediyor. Koç Üniversitesi Hastanesi’nde aldığımız yüksek kaliteli pratik eğitimler de başarılı doktorlar olmamıza katkı sağlıyor. Bu imkânlar gelecek hakkındaki planlarımı da geliştirmeme faydalı oluyor. Anadolu Bursiyerleri Programı, Koç Üniversitesi’ne tam burslu girmeyi hedefleyen fakat küçük bir farkla bu şansı kaçıran öğrenciler için büyük bir şans. Bu programa dahil olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her yıl düzenlenen yemekler ve yapılan ziyaretler sayesinde bağışçı kurumumuzla da yakın ilişkiler kuruyoruz. Bence Anadolu Bursiyerleri Programı, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri ve Koç Üniversitesi’nde okumayabilmeleri için büyük bir fırsat.

Program Filmimizi İzleyin

Program Kitapçığını İndirin