Koç Üniversitesi Ailesi

Anadolu’nun parlak gençleri ile genişliyor.

Eğitimde fırsat eşitliği misyonumuza siz de ortak olun!

Betül Gökçek
Sivas - Tıp - Ford Otosan

Yaptığım stajlar mesleğimle ilgili geleceğe dair planlarıma beni adım adım yaklaştırıyor.

Koç Üniversitesi’nin bize sunduğu akademik ve sosyal imkânlardan dolayı, burada olmaktan çok mutluyum. Kaliteli öğretim görevlisi kadrosuna sahip olan fakültemiz, bize araştırma yapma ve laboratuvarlarda çalışma imkânı vererek akademik hayatımıza büyük katkı sağlıyor. Çekirdek Program dersleri sayesinde çok yönlü bir eğitim alabiliyoruz ve kendi alanımızın dışında da birçok konuda bilgi sahibi olabiliyoruz. Ayrıca okulumuzdaki kulüpler, sosyal hayatımıza

katkı sağlıyor. Ben iki yıldır Sanat Kulübü bünyesinde geleneksel ebru sanatıyla ilgileniyorum. Okula geldiğimden beri Tıp Kulübü’nün birçok etkinliğine katıldım. Okulumuza gelen aday öğrencilere okulumuzu tanıtmak ve onlara yardımcı olmak için mentorluk yaptım. Koç Üniversitesi Hastanesi’nde yaptığım stajlar da mesleğimle ilgili geleceğe dair planlarıma beni adım adım yaklaştırıyor.

Ülkemizde fırsat eşitliğine gerçekten büyük bir katkı sağlayan Anadolu Bursiyerleri Programı, okula tam burslu girmeyi küçük bir farkla kaçıran öğrenciler için gerçekten büyük bir fırsat. Ben de bir Anadolu Bursiyeri olarak, ileride fırsat eşitliğinin yayılması için burs programlarına destek vermek istiyorum. Her yıl bağışçı kurumlarla düzenlenen yemekler ve yapılan ziyaretler sayesinde bağışçılarımızla yakın ilişkiler kuruyoruz. Bu programa dahil olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Program Filmimizi İzleyin

Program Kitapçığını İndirin