Mezun Sınıfları Anadolu Bursiyeri” olarak bu sene Koç Üniversitesi ailesine katılan on sekiz başarılı öğrenci, 11 Ekim akşamı bağışçı mezunlarla Beyoğlu KoçPera’da tanışmak üzere bir araya geldiler.

Koç Üniversitesi’nin 25. yılında başlatılan “Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası” aracılığıyla mezunlardan toplanan kaynaklar sayesinde farklı illerden 18 başarılı öğrenci Anadolu Bursiyeri olarak programa dahil oldular.

KoçPera’da gerçekleşen etkinliğe katılan 70’e yakın mezun, 2018 senesi girişli bursiyerlerle tanıştılar. Bursiyerler ve bağışçı mezun sınıflarını eşleştirmek için gece başında eğlenceli bir kura çekilişi yapıldı. Mezunlardan Uğur Fulya Güçlü’99, Selen Kalyon’01ve Muhtar Murat Tayşi’99 bu programı desteklemenin kendileri için nasıl bir anlam teşkil ettiğine ve mezun oldukları üniversiteye geri vermenin ne kadar anlamlı bir yaklaşım olduğuna dikkat çeken dokunaklı konuşmalar yaptılar. Mezun bağışçılar ve bursiyerler etkinlik sırasında bol bol fotoğraf çektirdiler ve gece boyunca birbirlerini tanıyarak sağlam bağlar kurdular.

Bağışçı Sınıf Bursiyer/Şehir Bölümü
‘98 Mezunları Atakan Kara/İzmir Bilgisayar Mühendisliği